JO VETEM MODE – EMISIONI 34 (SEZONI 4)

Posta

JO VETEM MODE – EMISIONI 34 (SEZONI 4)

12:02 16/05/2016

Një udhëtim në perlën e bregdetit Turk, Bodrum, një destinacion plot kënaqësi, argëtim dhe luks për pushimet tuaja këtë verë.

Këshilla si të jemi prindër të mirë të një kafshe shtëpiake dhe një spital unik për miqtë tanë me katër këmbë.


OTP
Reklama
Grupi
LAJMET

Të ngjashme

Reklama
AZHBR
UKT
Grupi
UKT