JO VETEM MODE – EMISIONI 35 (SEZONI 5)

JO VETEM MODE – EMISIONI 35 (SEZONI 5)

21:00 20/05/2017

Një mbrëmje mbresëlënse mode me një koncept qiellor për të treguar punën pesë vjeçare të Class by Alketa Vejsiu.

Një prezantuese dhe sipërmarrëse e suksesshme, por gjithsesi një bashkëshorte dhe nënë e përkushtuar. Alketa na tregon më shumë për jetën private.

Të ngjashme
UKT