Jo vetëm modë – “Muzeu i gruas dhe 31 receta tiranase”! (17 Janar 2021)


Jo vetëm modë – “Muzeu i gruas dhe 31 receta tiranase”! (17 Janar 2021)

20:00 17/01/2021

E para guidë për kuzhinën autentike tiranase: “Kulinaria”, një dhuratë nga Dhurata për 100-vjetorin e kryeqytetit. Dhurata Thanasi – Autore, “Kulinaria”

Mishi i pulës me qullë dhe sultjash, por jo siç jemi mësuar: Ja receta e pazakontë e shef Blerit. Bleri Dervishi – Shef kuzhine,

“Gzona” Besiana e “Endje by B” tregon gjithë larminë e gjërave që mund të krijohen me teknikën e makramës. Besiana Lubonja – Artizane

Një muze dedikuar gruas; historia e Shqipërisë, parë në këndvështrimin e heroinave të pakënduara. Elsa Ballauri – Aktiviste Për të Drejtat e Njeriut
Të ngjashme