JO VETEM MODE

“Jo vetëm modë” është një format televiziv argëtues, informues dhe edukativ.

Temat kryesore që trajtohen gjatë një fashe orare prej 45 minutash prekin lifestyle, modë, gossip, intervista me personazhe të njohur si dhe reportazhe për promovimin e të rinjve me talente të spikatura kryesisht në fusha që kanë lidhje me artin, kulturën, sportin, lifestyle, lajme interesante dhe kurioziotete nga vendi dhe bota.

Nje program me: Nevina Shtylla
Autore programi: Elda Laze
Gazetar: Eni Shehu

On Air: E shtune 18:30 & rtrs E diel 12:15 ne TVKLAN & KLANHD

Të gjitha