Nga studio e emisionit “Opinion”, Drejtori i Policisë së Durrësit Skënder Hita, tha se fëmijët e Pëllumb Metës, jo vetëm që e planifikuan së bashku vrasjen e tij, por u koordinuan për të ngritur alibinë, për të përfshirë njëri-tjetrin, madje duke rënë dakord se çfarë do të thonin.


“Kanë qenë të koordinuar të gjithë dhe e kanë ngritur shumë mirë alibinë, për të përfshirë njëri-tjetrin, si do themi, si do përfshijmë të gjithë dhe e kanë bërë të paramenduar dhe të planifikuar shumë mirë”, tha Hita.

Më herët, po në studion e “Opinion”, kreu i Policisë së Durrësit tha po ashtu se vrasjen Hygerta dhe Hysen Meta e planifikuan sapo 24-vjeçari ishte kthyer nga Italia. Hita po ashtu u shpreh se në momentin e vrasjen, kanë qenë të dy prezentë, motër e vëlla dhe se policia e Durrësit është e bindur se vrasësi është Hysen Meta (Lexo më shumë)./tvklan.al