Josa për kombëtaren: Reja t’u besoj të rinjve

Josa për kombëtaren: Reja t’u besoj të rinjve

17:10 10/10/2019

“Turqia nuk është aq e fortë në shtëpi”

Ndeshja kundër Turqisë duhet fituar dhe suksesi mund të arrihet me besimin që i duhet dhënë të rinjve ashtu sikurse ndodhi në sfiden kundër Islandës. Mirel Josa ka bindjen se të rinjtë duhen përkrahur.

Lojtarët që nuk kanë luajtur shumë me kombetarën kanë etje tjetër, entuiziazmi duhet të vazhdojë….”

Por si duhet të jetë qasja e skuadrës në këtë ndeshje, cili është reparti që do të mbajë peshën më të madhe.

Mesi i fushës të ruajë ekuilibrat Bare- Memushaj, bashkëpunim shumë i mirë Manaj me Cikallëshin”.

Mirel Josa thotë se Shqipëria duhet të tentojë të përfitojë, pasi Turqia nuk ka qënë gjithnjë e fortë në ndeshjet e luajtura në shtëpi.

Turqia nuk luan aq mirë brenda siç luan jashtë, si me Andorën që fitoi në minutat e fundit, por nuk dmth që do bëjë të njëjtën lojë si me Andorrën”.

Mirel Josa thotë se edhe trajneri Reja duhet mbështetur.

Pse mos ti jepet besim trajnerit per vazhdimesi…jo sapo te ketë një lëkundje të fillohet me aludime”.

Tv Klan


Delta
LAJMET

Të ngjashme

KPT
KPT
UKT
UKT
Doktori