#JoVetëmModë #OrindaHuta #TvKlan

Stili Class i Alketës në “X Factor Albania”

Ema Andrea për pengjet dhe sekretet ndaj nënës

Blerta Kambo për fuqinë rozë të “Man of the Castle’’