Kakavijë, kapen 41 klandestinë sirianë


Kakavijë, kapen 41 klandestinë sirianë

16:39 31/12/2014 kakavije41 klandestinë sirianë që kishin hyrë ilegalisht në territorin shqiptar u kapën mëngjesin e  sotëm nga nga policia e Gjorokastrës.

Ata u pikasën teksa po lëviznin drejt fshatit Peshkëpi në tentativë për të depërtuar në brendësi të territorit shqiptar.

Sipas policisë destinacioni i tyre ishte Mali i Zi dhe më pas vendet e Europës Qëndrore.

Klandestinët u shoqeruan ne ambientet e pikës kufitare të Kakavijes, ku janë trajtuar me ushqim dhe janë sistemuar me ngrohje.

Tv Klan
Të ngjashme