Kampioni im – Episodi 100Kampioni im – Episodi 100

15:30 10/03/2021

A do të vazhdojë Fërat të stërvitet pavarësisht gjendjes së tij shëndetësore?

Çfarë do të kërkojë kundërshtari i tij?

Nesli dhe Selvi i dhurojnë njëra-tjetrës fustanët e nusërisë.

Kerem dhe Nesli nga njëra anë dhe Selvi me Zaferin nga ana tjetër kurorëzojnë dashuritë e tyre në martesë.Të ngjashme