Kampioni im – Episodi 101Kampioni im – Episodi 101

15:30 11/03/2021

Gjatë një konference për shtyp Fërat vendos që në ndeshjen kundër kampionit aktual  të botës të dalë Kerem.

Fërat ndërkohë vazhdon të ketë simptoma dhe më të rënda të sëmundjes së tij.

A do të mund të durojë ai presionin virtual që kundërshtari i tij po i bën?

Çfarë do të vendosë ai si përfundim?Të ngjashme