Kampioni im – Episodi 102Kampioni im – Episodi 102

15:31 12/03/2021

Kafkas pavërësisht rrezikut që i kanoset nga sëmundja e tij del të përballet me kundërshtarin e tij në ring.

A do të mundet Kafkas të mbajë premtimin dhe  të fitojë titullin “Kampion Bote”?

Cili do të jetë çmimi që do të paguajë për hir të atij titullli?


Të ngjashme