Kampioni im – Episodi 2Kampioni im – Episodi 2

15:30 16/11/2020

Fërat takohet me doktorin që do të ndjekë trajtimin e Gyneshit. Çfarë ka për t’i thënë ai?

Si do të jetë takimi pas 7 vitesh mes Fërat dhe Zafer?

Fëratit i vjedhin të gjithë lekët që ai ka mbledhur për trajtimin e djalit të tij.

I gjendur në vështirësi të mëdha ekonomike detyrohet të kalojë natën jashtë pa një çati mbi kokë.

A do të mund të gjejë ai punë në profesionin e tij?
Të ngjashme