Kampioni im – Episodi 3Kampioni im – Episodi 3

15:30 17/11/2020

Gynesh përfundon në spital. Çfarë do të ndodhë me të?

A do të mundet trajneri të falë Fëratin?

Suna merr në dorë analizat e Gyneshit dhe kërkon të takohet me babain e tij pa e ditur që në të vërtetë ai është vrasësi i vëllait të saj.

Si do të jetë kjo përballje mes tyre?  
Të ngjashme