Kampioni im – Episodi 45Kampioni im – Episodi 45

15:30 05/01/2021

Çfarë do të kërkojë kësaj here Tansel nga Suna?

Fërat i kërkon Sunës që të arratisen sëbashku.

A do të mundet Suna të lërë gjithçka pas dhe të formojë një familje me Fëratin dhe Gyneshin?

A do të mundet Dervish të ndalojë arratisjen e Fëratit?


Të ngjashme