Kampioni im – Episodi 46Kampioni im – Episodi 46

15:30 06/01/2021

Si do të jetë përballja e Fërat dhe Dervish?

Të gjithë ndërkohë janë të emocionuar nga ndeshja e rradhës e Kafkasit.

A do ta mbështesë Jaman atë në këtë ndeshje të rëndësishme?

Kafkas kërkon ndihmë nga Dervish. Për çfarë bëhet fjalë?


Të ngjashme