Kampioni im – Episodi 47Kampioni im – Episodi 47

15:30 07/01/2021

Kafkas përballet në nje deklaratë për shtyp me kundërshtarin e tij më të madh.

Çfarë ka Suna për t’i thënë Kafkasit mbi gjendjen shëndetësore të Gyneshit?

Çfarë po planifikojnë Kerem dhe Kado?

Kafkas dhe Zafer përgatitën për ndeshjen e madhe…


Të ngjashme