Kampioni im – Episodi 51

Kampioni im – Episodi 51

15:30 12/01/2021

Dervish përfundon prapa hekurave.

Si do të jetë përballja mes tij dhe Jamanit?

Fërat ndodhet në rrezik.

Kush do të jetë vajza që Jaman do të takojë?

A do të mundet Dervish t’ia hedhë dhe kësaj here duke dalë nga burgu?

Të ngjashme