Kampioni im – Episodi 54Kampioni im – Episodi 54

15:30 15/01/2021

Tansel vazhdon të kërcënojë Sunën. Çfarë ka kësaj herë për t’i thënë ai?

Një sherr i madh bëhët ndermjet Fëratit dhe njerëzve të Tanselit.

Çfarë do të ndodhë me Gyneshin?

A do të mundet Dervish ta marrë atë nga krahët e Fëratit?


Të ngjashme