Kampioni im – Episodi 55Kampioni im – Episodi 55

15:30 16/01/2021

Fërat vihet pas njerëzve që rrembyen djalin e tij por nuk arrin dot t’i ndalojë ata.

Serhat  largohet nga shtëpia pas asaj tradhëtie që mori nga bashkëshortja e tij.

Fërat kërkon ndihmen e Elisës për të shpëtuar djalin e tij.

A do të munden ata të dy të shpëtojnë Gyneshin dhe të bëjnë të mundur arrestimin e Dervishit?


Të ngjashme