Kampioni im – Episodi 6Kampioni im – Episodi 6

15:30 20/11/2020

Kerem vazhdon të vuajë nga vdekja e babait të tij dhe kërkon të hakmerret ndaj Fëratit me çdo kusht.

Suna shkon t’i kthjejë mbrapsht Fëratit brezin e kampionit dhe i propozon atij një marrëvveshje.

Kerem me një armë në dorë shkon të përballet me Fëratin. Çfarë do të ndodhë mes tyre?  
Të ngjashme