Kampioni im – Episodi 7Kampioni im – Episodi 7

15:30 21/11/2020

A do të mund të tregojë kerem si qëndron e vërteta e sherrit mes tij dhe Fëratit?

Çfarë do tu tregojë Gynesh dy personave nga sherbimet socialë?

A të pranojë Fërat propozimin për tgu bërë përsëri pjesë e boksit?
Të ngjashme