Kampioni im – Episodi 85Kampioni im – Episodi 85

15:30 20/02/2021

Zafer dhe Fërat bisedojnë mbi varrin e  trajner Jamanit dhe arrijnë të rregullojnë marrëdhënien e tyre përsëri.

Kerem i kërkon Zaferit doren e Neslit. A do ta japë Zafer miratimin e tij?

Fërat nga ana tjetër i propozon për martesë Sunës…


Të ngjashme