Kampioni im – Episodi 86Kampioni im – Episodi 86

15:30 22/02/2021

Çfarë do të thuhet mes Sunës dhe Tanselit?

Me çfarë po e kërcënon kësaj here ai?

Fërat tashmë ka filluar stervitjen intensive me trajner Zaferin.

Si do të shkojë marrëdhënia e këtij të fundit me Selvin?

Çfarë plani po kurdis Tansel kësaj here për t’i prishur lumturinë Fëratit?


Të ngjashme