Kampioni im – Episodi 89Kampioni im – Episodi 89

15:30 25/02/2021

Kerem i revoltuar shkon të përballet me Tanselin. Çfarë do të ndodhë me të?

A do t’i rrëfejë Suna Fëratit mbi kërcënimet që ajo ka marrë nga Tansel?

Zafer dhe Kado marrin një lajm që do t’i gëzojë ata.

Çfarë do të ndodhë në përballjen mes Fërat dhe Tansel?Të ngjashme