Kampioni im – Episodi 99Kampioni im – Episodi 99

15:30 09/03/2021

Nesli dhe Kerem vendosin të martohen në fshehtësi.

Por çfarë do të ndodhë kur Zafer të mësojë mbi këtë gjë?

Fërat shkon të kryejë analizat e duhura sepse gjendja e tij nuk është e mirë.

Por rezultati i tyre do të jetë akoma dhe më i keq…Të ngjashme