Kandidatët e PD-së për deputetë


Kandidatët e PD-së për deputetë

21:26 28/09/2020

Demokratët e Beratit filtrojnë listat

Ndërsa Partia Demokratike vijon përzgjedhjen e kandidatëve për deputetë nga bazë.

Në zgjedhjet për qarkun e Beratit që ka 8 mandate, kishte një numër të lartë kandidatësh potencialë për deputetë.

Nga 26 prej tyre, anëtarësia votoi për 24 prej tyre.

Pas përfundimit të procesit të konsultimit me anëtarësinë, kandidatët e konfirmuar do t’i nënshtrohen vlerësimit përfundimtar të Komisionit në fazën e tretë dhe në fund i kalojnë për vendimmarrje kryesisë së partisë.

Deri tani janë kryer zgjedhjet në Kukës, Dibër, Gjirokastër dhe Berat.

KANDIDATËT FITUES

DEGA BERAT

1.AFIZE SKENDO

2.ALKETA MUKAVELATI

3.ARENC BERATI

4. DENIS SAHATCIU

5.DRITAN HAZINEDARI

6.ENO QANA

7.KASEM MAHMUTAJ

8.MUHARREM HOXHA

9.NAMIR LAPARDHAJA

10.OLTION MERDARI

DEGA POLIÇAN DHE SKRAPAR

1.BAKI BIRAKU (SKRAPAR)

2.PELLUMB NAKO (POLIÇAN

3.RIGERT KAPLLANI (SKRAPAR)

4.ZIJA ISMAILI (SKRAPAR)

DEGA URA VAJGURORE

1.BUJAR HOXHAJ

2.FERDI BRAHUSHI

3.LEDIAN DAJA

4.LILJANA BICA

5.MONIKA QOSJA

DEGA KUÇOVË

1.ARDIT BENJA

2.DITAR QEVANI

3.FADIL MARA

4.MYSLIM HAXHI

5.SOFIKA JANI

/tvklan.al

Të ngjashme