Kanye West blen fermë 14 milion Dollarë

Kanye West blen fermë 14 milion Dollarë

11:30 07/09/2019

Kanye West ka blerë një fermë me vlerë 14 milion dollarë. Bashkëshorti i Kim Kardashian është zhvendosur në perëndim të shtetit Wyoming.

Rreth 9,000 hektarë në Monster Lake Ranch, afër qytetit Cody, në lindje të Parkut Kombëtar Yellowstone është bërë e reperit, edhe pse zotëron rreth 4,500 hektarë pronë në total.

Për West ky është vendi i duhur, pasi mundësitë për të eksploruar shtëpitë e hambarëve të kuajve dhe vendet e mbushura me kafshë i japin mundësinë të tregojë akoma më shumë stilin kauboj, që është në shijet e tij.

Klan Plus

Delta
LAJMET

Të ngjashme

AZHBR
UKT
UKT