Karteli – Episodi 27

Karteli – Episodi 27

01:00 14/03/2023

Familja Villegas ribashkohet për darkën e Krishtlindjes, por një mysafir i paftuar e ndërpret atë.

Dymbëdhjetë vjet më vonë, familja ndahet mes Madridit dhe Calit.Të ngjashme