Karteli – Episodi 28

Karteli – Episodi 28

01:00 15/03/2023

Fabiola përpiqet t’ia fshehë lajmin vjehrrës së saj dhe Sindit.

Wilmer ofron zgjidhjen e vetme për të parandaluar ekstradimin e Leonardos në SHBA.Të ngjashme