Karteli – Episodi 30

Karteli – Episodi 30

01:00 17/03/2023

Sindi mëson të vërtetën për xhaxhain e të dashurit të saj.

Kur agjenti Allen arrin në Madrid dhe mëson se Gallardo është zhdukur, ai fillon të dyshojë.

Të ngjashme