Karteli – Episodi 31


Karteli – Episodi 31

01:00 21/03/2023

Wilmer mëson se avioni është nisur për në Bahamas dhe përpiqet të kontaktojë xhaxhain e tij para se të jetë tepër vonë.

Cindy merr një diagnozë mjekësore.
Të ngjashme