Karteli – Episodi 35

Karteli – Episodi 35

01:00 28/03/2023

Ndërsa Wilmer dhe Constanza bëhen më të afërt, Cindy bën një kthim befasues në Cali.

Leonardo merr një telefonatë shqetësuese nga Pablo Escobar.

Të ngjashme