Karteli – Episodi 56

Karteli – Episodi 56

01:00 03/05/2023

Gutierrez bastis shtëpinë e funeralit. Wilmer kërkon hakmarrje kundër Tetarit dhe Guadanës.

Sandoval ndërmerr hapa për të ruajtur pushtetin politik të Leonardos.

Të ngjashme