Kastriot Islami sqaron vërejtjet e Partisë Demokratike për Kushtetutën (11 Nëntor 1998)

Kastriot Islami sqaron vërejtjet e Partisë Demokratike për Kushtetutën (11 Nëntor 1998)

12:33 11/11/1998

Kastriot Islami si anëtar i komisionit hartues të projekt Kushtetutës sqaron vërejtjet që ka patur Partia Demokratike në lidhje me hartimin e këtij projekti. Sipas Islamit, vërejtjet e PD-së janë  të tejkaluara, pasi ata e kanë bojkotuar atë dhe ato vërejtje që ata deklarojnë, janë më shumë të karakterit politik sesa teknik. Për hartimin e kësaj Kushtetute ai shprehet se janë marrë mendime edhe nga ekspertë të huaj dhe në mënyrë të veçantë nga Komisioni i Venecias.

Pamje Kastriot Islami intervistë./tvklan.al

Të ngjashme
UKT