Të ftuar:

Kastro Zizo – Këngëtar

Erand Sojli – Autor i programit “Hajt se folim”

Genti Bejko – Regjisor dhe aktor në programin ”Hajt se folim”

Marjana Kondi – Aktore

“Takimi i Pasdites” – Rudina Magjistari