Kategoria : MUSICAL MUSIKLAN

 • “LES MISERABLES”

  Me pjesëmarrjen e: Andi Stafuka Aurel Thellimi Gerta Mahmutaj Stefan MArena Egzona Ademi Savjana Vjerdha Emi Bogdo Jorgji Bello Isea Cili  ...
 • MBREMJE GALA 2

  Nje nate gala e paperseritshme me muzikalet me te mira boterore! Partiturat e pavdekshme te kenges, baletit, te show te Broadway dhe West End dhe te filmave muzikore hollivudiane. Te intepretuar nga artistet me te mire shqiptare dhe trupa e baletit e klan ne skenen festive te teatrit te...
 • MBREMJE GALA 1

  Nje nate gala e paperseritshme me muzikalet me te mira boterore! Partiturat e pavdekshme te kenges, baletit, te show te Broadway dhe West End dhe te filmave muzikore hollivudiane. Te intepretuar nga artistet me te mire shqiptare dhe trupa e baletit e klan ne skenen festive te teatrit te...
 • ”CHICAGO & CABARET”

  Me pjesëmarrjen e: Klaudia Pepa Jora Hodo Jurgen Bala Graciano Tagani Alba Hoxha Arber Vathi Ensa Llaci Irsi Agolli Kris Dallipi Eni Balla ...
 • “MOULIN ROUGE & BURLESQUE”

  Me pjesëmarrjen e: Laura Nezha Lind Islami Graciano Tagani Jora Hodo Kris Dalipi Arbër Vathi Sheila Haxhiraj Klaudia Pepa Vikena Kamenica ...
 • “HiGH SCHOOL MUSICAL”

  Me pjesëmarrjen e: Juana Shtrepi Krusita Stafa Klejti Mahmutaj Klinti Collaku Bruna Sata Elizeo Tusha Niki Mjeda Erion Beci Altin Goci ...
 • “WE WILL ROCK YOU”

  Me pjesëmarrjen e: Inis Neziri Uendi Mansaku Era Rusi Renis Gjoka Mishela Rrapo Gentian Hoxha Ergi Hasani ...
 • “NOTRE DAME DE PARIS”

  Me pjesëmarrjen e: Olta Boka Jorgji Bello Savjan Vjerdha Aldo Bardhi Gerald Murrja Stefan Marena Kevi Gjoka ...
 • “BLUES BROTHERS”

  Me pjesëmarrjen e: Sardi Struga Ilsi Ademi Mario Nunziante Elisa Salla Sheila Haxhiraj Endrik Beba Aurel Gjini Renato Rexha Amri Hasanlliu Shpëtim Reka Arjan Dredhasi Ermelinda Paplekaj Irgenta Dervishaj Matilda Bajrami Gerti Qirjako ...
Emisione