Kategoria : Programacioni Klan Plus

 • PROGRAMI KLAN PLUS 13-19 NENTOR 2017

  E HENE 07:00 KLUBI I MENGJESIT emision LIVE 10:00 KUSH VJEN PER DREKE emision 11:05 RUDINA emision 12:30 LAJME KLAN PLUS 12:50 C’EST LA VIE talent show nata 2 R 15:00 I INFILTRUARI serial R, ep.50 15:45 DIAMANTE DHE DASHURI serial, ep.120/2+121 16:30 BIDAI serial, ep.586+587+588+589 18:00 ERTUGRUL serial,...
 • PROGRAMI KLAN PLUS 6-12 NENTOR 2017

  E HENE 07:00 KLUBI I MENGJESIT emision LIVE 10:00 KUSH VJEN PER DREKE emision 11:00 ABC STORY dokumentar EDUARD LIR 11:30 RUDINA emision 12:30 LAJME KLAN PLUS 12:50 NATA E SHKURTER film 14:30 I INFILTRUARI serial R, ep.45 15:15 DIAMANTE DHE DASHURI serial, ep.105/2+106 16:30 BIDAI serial, ep.566+567+568+569 18:00...
 • PROGRAMI KLAN PLUS 30 TETOR – 5 NENTOR 2017

  E HENE 07:00 BIDAI serial, ep.522-525 08:45 UFI serial vizatimor, ep.11+12 09:00 JETE E HIDHUR serial R, ep.51 10:30 KUSH VJEN PER DREKE emision 11:30 RUDINA emision 12:30 LAJME KLAN PLUS 12:50 GARA E FUNDIT film 14:30 I INFILTRUARI serial R, ep.35 15:15 DIAMANTE DHE DASHURI serial, ep.98+99/1 16:30...
 • PROGRAMI KLAN PLUS 23-29 TETOR 2017

  E HENE 07:00 BIDAI serial, ep.522-525 08:45 UFI serial vizatimor, ep.11+12 09:00 JETE E HIDHUR serial R, ep.51 10:30 KUSH VJEN PER DREKE emision 11:30 RUDINA emision 12:30 LAJME KLAN PLUS 12:50 GARA E FUNDIT film 14:30 I INFILTRUARI serial R, ep.35 15:15 DIAMANTE DHE DASHURI serial, ep.98+99/1 16:30...
 • PROGRAMI KLAN PLUS 16-22 TETOR 2017

  E HENE 07:00 BIDAI serial, ep.502-505 08:45 UFI serial vizatimor, ep.1+2 09:00 JETE E HIDHUR serial R, ep.46 10:30 KUSH VJEN PER DREKE emision 11:30 RUDINA emision 12:30 LAJME KLAN PLUS 12:50 MBRETI ILIR film 14:30 I INFILTRUARI serial R, ep.30 15:15 DIAMANTE DHE DASHURI serial, ep.90/2+91 16:30 BIDAI...
 • PROGRAMI KLAN PLUS 9-15 TETOR 2017

  E HENE 07:00 BIDAI serial, ep.482-485 08:35 KANGURET E VEGJEL serial vizatimor, ep.11+12 09:00 JETE E HIDHUR serial R, ep.41 10:30 KUSH VJEN PER DREKE emision 11:30 ABC STORY dokumentar RRETHIMI I SHKODRES 12:00 RUDINA emision 13:00 LEKUNDJET film, pj.4 14:30 I INFILTRUARI serial R, ep.25 15:15 DIAMANTE DHE...
 • PROGRAMI KLAN PLUS 2-8 TETOR 2017

  E HENE 07:00 BIDAI serial, ep.464+465+466 08:35 KANGURET E VEGJEL serial vizatimor, ep.11+12 09:00 JETE E HIDHUR serial R, ep.34 10:30 KUSH VJEN PER DREKE emision 11:30 DINOTOPIA film, pj.4 13:00 CSI NY serial, ep.19 13:45 DR.HOUSE serial, ep.6/1 pjesa 2 14:30 I INFILTRUARI serial R, ep.20 15:15 DIAMANTE...
 • PROGRAMI KLAN PLUS 25 SHTATOR – 1 TETOR 2017

  E HENE 07:00 BIDAI serial, ep.450+451 07:50 HANA MONTANA serial R, ep.101 08:35 KANGURET E VEGJEL serial vizatimor, ep.1+2 09:00 JETE E HIDHUR serial R, ep.29 10:30 KUSH VJEN PER DREKE emision 11:30 FURTUNE NE FAMILJE 3 film, pj.2 13:00 CSI NY serial, ep.14 13:45 DR.HOUSE serial, ep.107 14:30...
 • PROGRAMI KLAN PLUS 18-24 SHTATOR 2017

  E HENE 07:00 BIDAI serial, ep.440+441 07:50 HANA MONTANA serial R, ep.96 08:35 AVENTURAT E KOMANDANTIT KUSTO serial vizatimor, ep.22 09:00 JETE E HIDHUR serial R, ep.24 10:30 ABC STORY dokumentar ESHTRAT E ESAT BOLETINIT 11:30 FURTUNE NE FAMILJE 2 film, pj.2 13:00 CSI NY serial, ep.9 13:45 DR.HOUSE...
 • PROGRAMI KLAN PLUS 11-17 SHTATOR 2017

  E HENE 07:00 BIDAI serial 07:50 HANA MONTANA serial R 08:35 AVENTURAT E KOMANDANTIT KUSTO serial vizatimor, ep.17 09:00 JETE E HIDHUR serial R 10:30 ABC STORY dokumentar ESHTRAT E ESAT BOLETINIT 11:30 DINOTOPIA film, pj.6 13:00 CSI NY serial 13:45 DR.HOUSE serial 14:30 I INFILTRUARI serial R 15:15...
Emisione