Kategoria : C’est la vie

 • C’EST LA VIE! – NATA 11

  Talent show nga Pandi Laco, Adrian Hila dhe Bledar Laco, nën prezantimin e Marina Vjollca. 8 personazhe të famshëm shqiptar në duet me 8 yje këngëtarë profesionistë. Spektakël, interpretime LIVE, emocione pafund dhe ethet e një gare mes yjesh… Mbrëmja e fundit! Hapja e spektaklit Kristi Karkanaqe dhe Lind...
 • C’EST LA VIE! – NATA 10

  Talent show nga Pandi Laco, Adrian Hila dhe Bledar Laco, nën prezantimin e Marina Vjollca. 8 personazhe të famshëm shqiptar në duet me 8 yje këngëtarë profesionistë. Spektakël, interpretime LIVE, emocione pafund dhe ethet e një gare mes yjesh… Nata finale: Hapja e spektaklit Thumb dhe Offchestra vs. Kristi...
 • C’EST LA VIE! – NATA 9

  Talent show nga Pandi Laco, Adrian Hila dhe Bledar Laco, nën prezantimin e Marina Vjollca. 8 personazhe të famshëm shqiptar në duet me 8 yje këngëtarë profesionistë. Spektakël, interpretime LIVE, emocione pafund dhe ethet e një gare mes yjesh… Me pjesëmarrjen e: Jona Spahiu dhe Ylli Limani Ori Kuci...
 • C’EST LA VIE! – NATA 8

  Talent show nga Pandi Laco, Adrian Hila dhe Bledar Laco, nën prezantimin e Marina Vjollca. 8 personazhe të famshëm shqiptar në duet me 8 yje këngëtarë profesionistë. Spektakël, interpretime LIVE, emocione pafund dhe ethet e një gare mes yjesh… Me pjesëmarrjen e: Jona Spahiu dhe Ylli Limani Ori Kuci...
 • C’EST LA VIE! – NATA 7

  Talent show nga Pandi Laco, Adrian Hila dhe Bledar Laco, nën prezantimin e Marina Vjollca. 8 personazhe të famshëm shqiptar në duet me 8 yje këngëtarë profesionistë. Spektakël, interpretime LIVE, emocione pafund dhe ethet e një gare mes yjesh… Me pjesëmarrjen e: Jona Spahiu dhe Ylli Limani Ori Kuci...
 • C’EST LA VIE! – NATA 6

  Talent show nga Pandi Laco, Adrian Hila dhe Bledar Laco, nën prezantimin e Marina Vjollca. 8 personazhe të famshëm shqiptar në duet me 8 yje këngëtarë profesionistë. Spektakël, interpretime LIVE, emocione pafund dhe ethet e një gare mes yjesh… Me pjesëmarrjen e: Jona Spahiu dhe Ylli Limani Ori Kuci...
 • C’EST LA VIE! – NATA 4 (HOMAZH PER ALEKSANDER LALON)

  Një mbrëmje homazh për mjeshtrin Aleksandër Lalo...
 • C’EST LA VIE! – NATA 3

  Talent show nga Pandi Laco, Adrian Hila dhe Bledar Laco, nën prezantimin e Marina Vjollca. 8 personazhe të famshëm shqiptar në duet me 8 yje këngëtarë profesionistë. Spektakël, interpretime LIVE, emocione pafund dhe ethet e një gare mes yjesh… Me pjesëmarrjen e: Jona Spahiu dhe Ylli Limani Ori Kuci...
 • C’EST LA VIE! – NATA 2

  Talent show nga Pandi Laco, Adrian Hila dhe Bledar Laco, nën prezantimin e Marina Vjollca. 8 personazhe të famshëm shqiptar në duet me 8 yje këngëtarë profesionistë. Spektakël, interpretime LIVE, emocione pafund dhe ethet e një gare mes yjesh… Me pjesëmarrjen e: Jona Spahiu dhe Ylli Limani Ori Kuci...
 • C’EST LA VIE! – NATA 1

  Talent show nga Pandi Laco, Adrian Hila dhe Bledar Laco, nën prezantimin e Marina Vjollca. 8 personazhe të famshëm shqiptar në duet me 8 yje këngëtarë profesionistë. Spektakël, interpretime LIVE, emocione pafund dhe ethet e një gare mes yjesh… Me pjesëmarrjen e: Jona Spahiu dhe Ylli Limani Ori Kuci...
Emisione