Kategoria : Doktor Plastik

 • DOKTOR PLASTIK – BEST OF

  ...
 • DOKTOR PLASTIK – EPISODI 11

  Doktor Plastik”, një reality show nga Elda Laze. Prezantuese Kiara Tito. Me pjesëmarrjen e kirurgëve profesionistë të Klinikës “Da Vinci” Kjo është historia e Gert Zenelaj, një djali 35 vjeçar i cili i është drejtuar produksionit të “Doktor Plastik” dhe klinikës “Da Vinci” për një ndërhyrje: Abdomenoplastikë...
 • DOKTOR PLASTIK – EPISODI 10

  “Doktor Plastik”, një reality show nga Elda Laze. Prezantuese Kiara Tito. Me pjesëmarrjen e kirurgëve profesionistë të Klinikës “Da Vinci” Transformimi i Vjola Osmenaj: Vjola Osmenaj një vajzë 25 vjeçare i është i është drejtuar produksionit të “Doktor Plastik” dhe klinikës “Da Vinci” për dy ndërhyrje; Liposucion dhe Abdenomoplastikë...
 • DOKTOR PLASTIK – EPISODI 9

  Doktor Plastik”, një reality show nga Elda Laze. Prezantuese Kiara Tito. Me pjesëmarrjen e kirurgëve profesionistë të Klinikës “Da Vinci” Kjo është historia e Giada Emanuele një vajzë 27 vjeçare e cila i është drejtuar produksionit të “Doktor Plastik” dhe klinikës “Da Vinci” për një ndërhyrje: Lifting dhe zmadhim gjoksi...
 • DOKTOR PLASTIK – EPISODI 8

  Doktor Plastik”, një reality show nga Elda Laze. Prezantuese Kiara Tito. Me pjesëmarrjen e kirurgëve profesionistë të Klinikës “Da Vinci” Kjo është historia e dy përsonazheve: Joana Gjonaj dhe Xhemile Murataj të cilët i janë drejtuar produksionit të “Doktor Plastik” dhe klinikës “Da Vinci” për disa ndërhyrje: Joana Gjonaj:...
 • DOKTOR PLASTIK – EPISODI 7

  Doktor Plastik”, një reality show nga Elda Laze. Prezantuese Kiara Tito. Me pjesëmarrjen e kirurgëve profesionistë të Klinikës “Da Vinci” Kjo është historia e një çifti Eneida dhe Julian Bytyqi të cilët i janë drejtuar produksionit të “Doktor Plastik” dhe klinikës “Da Vinci” për disa ndërhyrje: Eneida: Liposucion, Abdomenoplastikë,...
 • DOKTOR PLASTIK – EPISODI 6

  Doktor Plastik”, një reality show nga Elda Laze. Prezantuese Kiara Tito. Me pjesëmarrjen e kirurgëve profesionistë të Klinikës “Da Vinci” Diostela Koljaka një vajzë 27 vjeçare i është drejtuar produksionit të “Doktor Plastik” dhe klinikës “Da Vinci” për dy ndërhyrje: Rinoseptoplastikë dhe Mentoplastikë...
 • DOKTOR PLASTIK – EMISIONI 5

  “Doktor Plastik”, një reality show nga Elda Laze. Prezantuese Kiara Tito. Me pjesëmarrjen e kirurgëve profesionistë të Klinikës “Da Vinci” Valentina Serrani një vajzë 31 vjeçare i është drejtuar produksionit të “Doktor Plastik” dhe klinikës “Da Vinci” për një ndërhyrje: Zmadhim gjoksi...
 • DOKTOR PLASTIK – EMISIONI 4

  “Doktor Plastik”, një reality show nga Elda Laze. Prezantuese Kiara Tito. Me pjesëmarrjen e kirurgëve profesionistë të Klinikës “Da Vinci” Transformimi i Artemis Hajdini: Artemis Hajdini një djalë 27 vjeçar i është drejtuar produksionit të “Doktor Plastik” dhe klinikës “Da Vinci” për një ndërhyrje; Mbjellje flokësh me metodën FUE...
 • DOKTOR PLASTIK – EMISIONI 3

  “Doktor Plastik”, një reality show nga Elda Laze. Prezantuese Kiara Tito. Me pjesëmarrjen e kirurgëve profesionistë të Klinikës “Da Vinci” Transformimi i Zhaneta Cuka: Zhaneta Cuka, një pensioniste i është drejtuar produksionit të “Doktor Plastik” dhe klinikës “Da Vinci” për dy ndërhyrje; lifting fytyre dhe blefaroplastikë....
 • DOKTOR PLASTIK – EMISIONI 2

  “Doktor Plastik”, një reality show nga Elda Laze. Prezantuese Kiara Tito. Me pjesëmarrjen e kirurgëve profesionistë të Klinikës “Da Vinci” Transformimi i Oltion Saliasi: Oltion Saliasi, një djalë 30 vjeçar i është drejtuar produksionit të “Doktor Plastik” dhe klinikës “Da Vinci” për dy ndërhyrje; otoplastika (veshët) dhe rhinoseptoplastika. ...
 • DOKTOR PLASTIK – EMISIONI 1

  “Doktor Plastik”, një reality show nga Elda Laze. Prezantuese Kiara Tito. Me pjesëmarrjen e kirurgëve profesionistë të Klinikës “Da Vinci” Transformimi i Erisa Pole:  Erisa Pole, i është drejtuar produksionit të “Doktor Plastik” dhe klinikës “Da Vinci” për katër ndërhyrje: Rinoseptoplastik, Ngushtim i zonës bukale, Lifting i qafës, Liposucion total...
Emisione