Kategoria : E DIELA SHQIPTARE

 • E DIELA SHQIPTARE – EMISIONI 14 (SEZONI 10)

  Talk Show nga Ardit Gjebrea! “KA NJË MESAZH PËR TY” Rasti I Rasti II Jeta nuk i ka buzëqeshur aspak! Një histori e dhimbshme dhe plot emocione të forta ishte ajo e Nertilës në “Ka një mesazh për ty” në “E Diela Shqiptare” në Tv Klan. Nertila një vajzë...
 • E DIELA SHQIPTARE – EMISIONI 13 (SEZONI 10)

  Talk Show nga Ardit Gjebrea! “KA NJË MESAZH PËR TY” Rasti I Kjo është Jonida, një vajzë nga Elbasani, e cila sot ka ardhur në “Ka një mesazh për ty” në e “Diela Shqiptare” për t’i përcjellë një mesazh babait të saj. “Kam ardhur për t’i thënë babai që...
 • E DIELA SHQIPTARE – EMISIONI 12 (SEZONI 10)

  Talk Show nga Ardit Gjebrea! “KA NJË MESAZH PËR TY” Rasti I Historia e parë në rubrikën “Ka një mesazh për ty” në “E Diela Shqiptare” në Tv Klan është një nga rrëfimet më të dhimbshme dhe tregon sakrificat që ka bërë një vajzë e re për të mposhtur...
 • E DIELA SHQIPTARE – EMISIONI 11 (SEZONI 10)

  Talk Show nga Ardit Gjebrea! “KA NJË MESAZH PËR TY” Rasti I Nazire, është një vajzë 19-vjeçare nga Kavaja e cila studion për juridik në Universitetin e Durrësit. Ajo i është drejtuar rubrikës “Ka një mesazh për ty” në “E Diela Shqiptare” në Tv Klan për të bindur babain...
 • E DIELA SHQIPTARE – EMISIONI 10 (SEZONI 10)

  Talk Show nga Ardit Gjebrea! “KA NJË MESAZH PËR TY” Rasti I Bujana është një zonjë nga Tropoja, e cila prej vitesh jeton në Londër. Ajo erdhi në “E Diela Shqiptare”, në rubrikën “Ka një mesazh për ty” për t’i përcjellë një mesazh babait të saj 93 – vjeçar....
 • E DIELA SHQIPTARE – EMISIONI 9 (SEZONI 10)

  Talk Show nga Ardit Gjebrea! “KA NJË MESAZH PËR TY” Rasti I Klaudja ka ardhur nga Dubai, aty ku ka krijuar familjen e saj, për të përmbushur ëndrrën e madhe të mamasë në “Ka një mesazh për ty” në E diela Shqiptare, moderuar nga Ardit Gjebrea. Pas, martesës së...
 • E DIELA SHQIPTARE – EMISIONI 8 (SEZONI 10)

  Talk Show nga Ardit Gjebrea! “KA NJË MESAZH PËR TY” Rasti I Sara dhe Jonela kanë ftuar Bleonën, një vajzë nga Fieri, në rubrikën “Ka një mesazh për ty” në “E Diela Shqiptare”, moderuar nga Ardit Gjebrea, për t’i bërë një surprizë të këndshme me spikerin e lajmeve të Televizionit...
 • E DIELA SHQIPTARE – EMISIONI 7 (SEZONI 10)

  Talk Show nga Ardit Gjebrea! “KA NJË MESAZH PËR TY” Rasti I Rasti II “GJYSHJA NGA…” “TELEBINGO SHQIPTARE” “SHIHEMI NË GJYQ” “KËNGA MAGJIKE” Grupi “Të Kualifikuarit”: Kategoria “New Artist”:...
 • E DIELA SHQIPTARE – EMISIONI 6 (SEZONI 10)

  Talk Show nga Ardit Gjebrea! “KA NJË MESAZH PËR TY” Rasti I Këtë të dielë Anxhelina nga Lezha ka qenë pjesë e “E diela Shqiptare” në Tv Klan, ku ka ndarë me publikun historinë e saj. Ajo që Anxhelina tregoi në rubrikën “Ka një mesazh për  ty” i ka...
 • E DIELA SHQIPTARE – EMISIONI 5 (SEZONI 10)

  Talk Show nga Ardit Gjebrea! “KA NJË MESAZH PËR TY” Rasti I Erion Isaj rikthehet pas 10 vitesh në “E Diela Shqiptare”, moderuar nga Ardit Gjebrea, por këtë herë në rubrikën “Ka një mesazh për ty” për të ftuar një person mjaft të rëndësishëm në jetën e tij, pasi...
 • E DIELA SHQIPTARE – EMISIONI 4 (SEZONI 10)

  Talk Show nga Ardit Gjebrea! “KA NJË MESAZH PËR TY” Rasti I Zemria vjen në rubrikën “Ka një mesazh për ty” në “E Diela Shqiptare” në Tv Klan, moderuar nga Ardit Gjebrea, sepse ka një mesazh për vajzën e saj, Linditën. Zemrie Neziri nga Burreli tregon se familja e...
 • E DIELA SHQIPTARE – EMISIONI 3 (SEZONI 10)

  Talk Show nga Ardit Gjebrea! “KA NJË MESAZH PËR TY” Rasti I Prej 20 vitesh, Nduen e bren një brengë e madhe. Për çfarë bëhet fjalë dhe kë ka thirrur sot? Nuk është kurrë vonë për të shembur muret që na ndajnë me njerëzit e zemrës. Rasti II Marinela është...
 • E DIELA SHQIPTARE – EMISIONI 2 (SEZONI 10)

  Talk Show nga Ardit Gjebrea! “TELEBINGO SHQIPTARE”...
 • E DIELA SHQIPTARE – EMISIONI 1 (SEZONI 10)

  Talk Show nga Ardit Gjebrea! “SHIHEMI NË GJYQ” “TELEBINGO SHQIPTARE”...
 • E DIELA SHQIPTARE – EMISIONI 262

  Talk Show nga Ardit Gjebrea! “SHIHEMI NË GJYQ” “TELEBINGO SHQIPTARE”...
 • E DIELA SHQIPTARE – EMISIONI 261

  Talk Show nga Ardit Gjebrea! “SHIHEMI NË GJYQ” “TELEBINGO SHQIPTARE”...
 • E DIELA SHQIPTARE – EMISIONI 260

  Talk Show nga Ardit Gjebrea! “PËR DREKË ME MUA” “TELEBINGO SHQIPTARE” “SHIHEMI NË GJYQ”...
 • E DIELA SHQIPTARE – EMISIONI 259

  Talk Show nga Ardit Gjebrea! “KA NJË MESAZH PËR TY” “PËR DREKË ME MUA” Ka art në skenë, por ka edhe art në kuzhinë. Këtë do të na e tregojë më së miri, këngëtarja Olta Boka. Kush do t`i shijojë aromat ndjellëse të gatimeve të Oltës, përvec Blerina Bombajt,...
 • E DIELA SHQIPTARE – EMISIONI 258

  Talk Show nga Ardit Gjebrea! “KA NJË MESAZH PËR TY” Edoni fton të ëmën, Memduhan, në rubrikën “Ka një mesazh për ty” në “E diela Shqiptare”, moderuar nga Ardit Gjebrea, pasi dëshiron që ajo të mendojë më shumë për veten sesa për fëmijët dhe të mos neglizhojë ilaçet që...
 • E DIELA SHQIPTARE – EMISIONI 257

  Talk Show nga Ardit Gjebrea! “KA NJË MESAZH PËR TY” Edmondi fton të ëmën, Mevluten, në rubrikën “Ka një mesazh për ty”, në “E Diela Shqiptare”, moderuar nga Ardit Gjebrea, për t’i kërkuar falje për gjithçka ç’ka i ka shkaktuar dhe për t’i treguar se sa e do. “Unë...
Emisione