Kategoria : E DIELA SHQIPTARE

 • E DIELA SHQIPTARE – EMISIONI 20 (SEZONI 10)

  Talk Show nga Ardit Gjebrea! “KA NJË MESAZH PËR TY” Protagonist i rubrikës “Ka një mesazh për ty” sot ishte Leonardi, një djalë i ri i cili sipas rrëfimeve të tij, ka pasur një jetë jo të lehtë si adoleshent. Ai kishte thirrur sot në studio mamanë e tij,...
 • E DIELA SHQIPTARE – EMISIONI 19 (SEZONI 10)

  Talk Show nga Ardit Gjebrea! “KA NJË MESAZH PËR TY” Rasti I Ylsida ka ardhur në rubrikën “Ka një mesazh për ty”, te “E diela shqiptare”, për t’i dhënë një mesazh bashkëshortit të saj. Ajo rrëfen se jeta e saj ka qenë shumë e vështirë para se të njihte...
 • E DIELA SHQIPTARE – EMISIONI 18 (SEZONI 10)

  Talk Show nga Ardit Gjebrea! “KA NJË MESAZH PËR TY” Rasti I Në këtë sezon të ri të “Ka një mesazh për ty” në “E Diela Shqiptare”, do të trajtohet rasti i familjes Kokaj. Vajza më e vogël, Albina na tregon vështirësitë e familjes së saj. Ajo tregon se...
 • E DIELA SHQIPTARE – EMISIONI 17 (SEZONI 10)

  Talk Show nga Ardit Gjebrea! “KA NJË MESAZH PËR TY” “E Diela Shqiptare” në rubrikën “Ka një mesazh për ty” në ditën e ndërrimit të viteve ka vendosur t’ia dedikojë fëmijëve, pasi ata gëzojnë më shumë për festat e fundvitit. Ardit Gjebrea ka ftuar një mik, i cili sa...
 • E DIELA SHQIPTARE – EMISIONI 16 (SEZONI 10)

  Talk Show nga Ardit Gjebrea! “KA NJË MESAZH PËR TY” Rasti I Nertili nga Berati ka ardhur në vigjilje të Krishtlindjeve në rubrikën “Ka një mesazh për ty” te e “E Diela Shqiptare” për t’i dhënë bashkëshortes së tij një mesazh. Por jeta e Nertilit ka qenë shumë e...
 • E DIELA SHQIPTARE – EMISIONI 15 (SEZONI 10)

  Talk Show nga Ardit Gjebrea! “KA NJË MESAZH PËR TY” Rasti I Rasti II “GJYSHJA ARBËRESHE” “TELEBINGO SHQIPTARE” “SHIHEMI NË GJYQ” “70 VJETORI I PALLATIT TE PIONEREVE”...
 • E DIELA SHQIPTARE – EMISIONI 14 (SEZONI 10)

  Talk Show nga Ardit Gjebrea! “KA NJË MESAZH PËR TY” Rasti I Rasti II Jeta nuk i ka buzëqeshur aspak! Një histori e dhimbshme dhe plot emocione të forta ishte ajo e Nertilës në “Ka një mesazh për ty” në “E Diela Shqiptare” në Tv Klan. Nertila një vajzë...
 • E DIELA SHQIPTARE – EMISIONI 13 (SEZONI 10)

  Talk Show nga Ardit Gjebrea! “KA NJË MESAZH PËR TY” Rasti I Kjo është Jonida, një vajzë nga Elbasani, e cila sot ka ardhur në “Ka një mesazh për ty” në e “Diela Shqiptare” për t’i përcjellë një mesazh babait të saj. “Kam ardhur për t’i thënë babai që...
 • E DIELA SHQIPTARE – EMISIONI 12 (SEZONI 10)

  Talk Show nga Ardit Gjebrea! “KA NJË MESAZH PËR TY” Rasti I Historia e parë në rubrikën “Ka një mesazh për ty” në “E Diela Shqiptare” në Tv Klan është një nga rrëfimet më të dhimbshme dhe tregon sakrificat që ka bërë një vajzë e re për të mposhtur...
 • E DIELA SHQIPTARE – EMISIONI 11 (SEZONI 10)

  Talk Show nga Ardit Gjebrea! “KA NJË MESAZH PËR TY” Rasti I Nazire, është një vajzë 19-vjeçare nga Kavaja e cila studion për juridik në Universitetin e Durrësit. Ajo i është drejtuar rubrikës “Ka një mesazh për ty” në “E Diela Shqiptare” në Tv Klan për të bindur babain...
 • E DIELA SHQIPTARE – EMISIONI 10 (SEZONI 10)

  Talk Show nga Ardit Gjebrea! “KA NJË MESAZH PËR TY” Rasti I Bujana është një zonjë nga Tropoja, e cila prej vitesh jeton në Londër. Ajo erdhi në “E Diela Shqiptare”, në rubrikën “Ka një mesazh për ty” për t’i përcjellë një mesazh babait të saj 93 – vjeçar....
 • E DIELA SHQIPTARE – EMISIONI 9 (SEZONI 10)

  Talk Show nga Ardit Gjebrea! “KA NJË MESAZH PËR TY” Rasti I Klaudja ka ardhur nga Dubai, aty ku ka krijuar familjen e saj, për të përmbushur ëndrrën e madhe të mamasë në “Ka një mesazh për ty” në E diela Shqiptare, moderuar nga Ardit Gjebrea. Pas, martesës së...
 • E DIELA SHQIPTARE – EMISIONI 8 (SEZONI 10)

  Talk Show nga Ardit Gjebrea! “KA NJË MESAZH PËR TY” Rasti I Sara dhe Jonela kanë ftuar Bleonën, një vajzë nga Fieri, në rubrikën “Ka një mesazh për ty” në “E Diela Shqiptare”, moderuar nga Ardit Gjebrea, për t’i bërë një surprizë të këndshme me spikerin e lajmeve të Televizionit...
 • E DIELA SHQIPTARE – EMISIONI 7 (SEZONI 10)

  Talk Show nga Ardit Gjebrea! “KA NJË MESAZH PËR TY” Rasti I Rasti II “GJYSHJA NGA…” “TELEBINGO SHQIPTARE” “SHIHEMI NË GJYQ” “KËNGA MAGJIKE” Grupi “Të Kualifikuarit”: Kategoria “New Artist”:...
 • E DIELA SHQIPTARE – EMISIONI 6 (SEZONI 10)

  Talk Show nga Ardit Gjebrea! “KA NJË MESAZH PËR TY” Rasti I Këtë të dielë Anxhelina nga Lezha ka qenë pjesë e “E diela Shqiptare” në Tv Klan, ku ka ndarë me publikun historinë e saj. Ajo që Anxhelina tregoi në rubrikën “Ka një mesazh për  ty” i ka...
 • E DIELA SHQIPTARE – EMISIONI 5 (SEZONI 10)

  Talk Show nga Ardit Gjebrea! “KA NJË MESAZH PËR TY” Rasti I Erion Isaj rikthehet pas 10 vitesh në “E Diela Shqiptare”, moderuar nga Ardit Gjebrea, por këtë herë në rubrikën “Ka një mesazh për ty” për të ftuar një person mjaft të rëndësishëm në jetën e tij, pasi...
 • E DIELA SHQIPTARE – EMISIONI 4 (SEZONI 10)

  Talk Show nga Ardit Gjebrea! “KA NJË MESAZH PËR TY” Rasti I Zemria vjen në rubrikën “Ka një mesazh për ty” në “E Diela Shqiptare” në Tv Klan, moderuar nga Ardit Gjebrea, sepse ka një mesazh për vajzën e saj, Linditën. Zemrie Neziri nga Burreli tregon se familja e...
 • E DIELA SHQIPTARE – EMISIONI 3 (SEZONI 10)

  Talk Show nga Ardit Gjebrea! “KA NJË MESAZH PËR TY” Rasti I Prej 20 vitesh, Nduen e bren një brengë e madhe. Për çfarë bëhet fjalë dhe kë ka thirrur sot? Nuk është kurrë vonë për të shembur muret që na ndajnë me njerëzit e zemrës. Rasti II Marinela është...
 • E DIELA SHQIPTARE – EMISIONI 2 (SEZONI 10)

  Talk Show nga Ardit Gjebrea! “TELEBINGO SHQIPTARE”...
 • E DIELA SHQIPTARE – EMISIONI 1 (SEZONI 10)

  Talk Show nga Ardit Gjebrea! “SHIHEMI NË GJYQ” “TELEBINGO SHQIPTARE”...
Emisione