Kategoria : Në kurthin e Piter Panit

 • NE KURTHIN E PITER PAN!

  Alketa dhe femijet ne audicione! Llaqi Nako! Orinda Huta! Shtepia e lodrave!...
 • NE KURTHIN E PITER PAN!

  Alketa dhe femijet ne audicione! Marin Mema! Fiori Dardha! Shtepia e lodrave!...
 • NE KURTHIN E PITER PAN!

  Alketa dhe Xheison i Piter Pan, shtepia per endrren e tij! Koco Devole! Lorik Cana! Shtepia e lodrave!...
 • NE KURTHIN E PITER PAN!

  Alketa dhe femijet ne audicione! Ramush Haradinaj! Bleona Qerreti!  ...
 • NE KURTHIN E PITER PAN!

  Alketa dhe femijet ne audicione! Elita Rudi! Kledi Kadiu!...
 • NE KURTHIN E PITER PAN!

  Alketa dhe femijet ne audicione! Florian Binaj! Juliana Pasha!...
 • NE KURTHIN E PITER PAN!

  Alketa dhe femijet ne audicione! Vesa Luma! Sinan Hoxha!...
 • NE KURTHIN E PITER PAN!

  Alketa dhe femijet ne audicione! Ilva Tare! Rudina Dembacaj...
 • NE KURTHIN E PITER PAN!

  Alketa dhe femijet ne audicione! Gentian Zenelaj! Majlinda Bregu!...
 • NE KURTHIN E PITER PAN!

  Alketa dhe femijet ne audicione! Sidrit Bejleri Amarda Toska...
 • NE KURTHIN E PITER PAN!

  Alketa dhe femijet ne audicione! Bes Kallaku Irma Libohova...
 • NE KURTHIN E PITER PAN!

  Alketa dhe femijet ne audicione! Erion Isai! Jonida Maliqi!...
 • NE KURTHIN E PITER PAN!

  Alketa dhe femijet ne audicione! Juzefina Topalli! Elhaida Dani! ...
 • NE KURTHIN E PITER PAN!

  Alketa dhe fëmijët në audicione! Ermal Meta! Linda Rama! Kamera e fshehtë: Paula dhe Uejsi! Kamera e fshehtë: Avila dhe Biona! Kamera e fshehtë: Eno dhe Biona! Pyetjet më të bukura! Show nga të ftuarit!...
 • NE KURTHIN E PITER PAN!

  Alketa dhe femijet ne audicione! Miriam Cani! Albi Nako!...
 • NE KURTHIN E PITER PAN!

  Alketa dhe femijet ne audicione! Alban Dudushi! Çiljeta Xhilaga! Kamera e fshehte: Arush dudushi! Kamera e fshehte: Fjala me e bukur ne gjuhen shqipe! ...
 • NE KURTHIN E PITER PAN!

  Alketa dhe femijet ne audicione! Samir Mane! Rozana Radi! Kamera e fshehte: Bjona dhe Avila! Kamera e fshehte: Çfare eshte dashuria!...
 • NE KURTHIN E PITER PAN!

  Alketa dhe femijet ne audicione! Arberia Hadergjonaj! Blendi Fevziu! Kamera e fshehte: Eno! Letra e Sirgit!...
 • NE KURTHIN E PITER PAN!

  Alketa dhe fëmijët ne audicione! Valbona Selimllari! Erion Veliaj! Pyetja drejtuar fëmijëve! Kamera e fshehtë: Avila dhe Olivia!...
 • NE KURTHIN E PITER PAN!

  Alketa dhe fëmijët në audicione! Eli Fara! Robert Aliaj! Soni Malaj! Kamera e fshehtë: Martini ! Surpriza e ditëlindjes së Avilës! Fushata sensibilizuese e fëmijve!...
Emisione