Kategoria : Seriale

 • KRYEQYTETI – ABDULHAMID – EPISODI 38

  Sulltan Abdulhamidi mbledh të gjithë familjen e tij. Çfarë mesazhi ka ai për ta? Çpo ndodh me pengjet e kapur nga Hiremi? Omeri po hap një tunel nëntokësor për të vajtur diku… Abdulhamidi nis negociatat me të dërguarin e mbretëreshës. Mahmud pashai merr pjesë në planet e sulmit ndaj...
 • ÇUKUR – EPISODI 103

  Jamaç shkon të bisedojë përsëri me psikologen e Senes. Çfarë do t’i thotë ajo kësaj here? Aliço nuk është mirë. Çfarë po ndodh me të? Xhelasun bashkë me nënën e tij shkojnë të kërkojnë doren e Akshin. Jamaç duke parë gjendjen e rënduar të Senës merr një vendim të...
 • XHENET – EPISODI 97

  A do të mundet Xhenet të falë Arzunë pasi mësoi arsyen e vërtetë të braktisjes së saj? Kaja tashmë ka një plan të ri për të demtuar Arzunë. Për çfarë bëhet fjalë? Xhenet i kerkon Selimit të martohen. Cili do të jetë reagimi i këtij të fundit? Për çfarë...
 • BIXHOZ ME DASHURINE – EPISODI 457/1

  Shivai lë unazën tek pishina në mënyrë që Anika ta shohë dhe të anulojë martesën e saj me Vikram. Por ky i fundit mbërrin para asaj dukë marrë unazën. Anika vendos të martohet. Si do të jetë përballja e saj me Shivain? A do të mund të martohen Rudra...
 • BIXHOZ ME DASHURINE – EPISODI 456/2

  Gori me lot në sy i kërkon Shivait të ndalojë dasmën e Anikës. Çfarë do të vendosë ai? Sultani zbulon se Bavia është një agjente sekrete. Cili do të jetë plani i rradhës i tij? Texh dhe Xhanvi futen në telashe pas vdekjen së Narenit, ata mundohen t’i shmangen...
 • KRYEQYTETI – ABDULHAMID – EPISODI 37

  Sulltan Abdulhamidi dërgon një mesazh tek mbretëresha e Anglisë. Ahsen merret peng nga Hiremi sëbashku me shumë të tjerë. Çfarë do të ndodhë me ta? Trazira të tjera kanë filluar në të gjithë kryeqytetin. Edhe në haremin e grave situata nuk është e qetë. Një mbledhje urgjente qeverie do...
 • ÇUKUR – EPISODI 102

  Emrah, Nazim dhe Selim janë të zënë ngusht, Jamaç u është vënë pas atyre. Tashmë ata janë të vetëdijshëm që ka ardhur ose fundi i Çukurit ose fundi i tyre. Karaxha është e vendosur të bashkojë Xhelasunin me Akshin. Çfarë ka menduar ajo? Vartolu dhe Jamaç janë në rrezik....
 • XHENET – EPISODI 96

  Xhenet del nga spitali, ajo preferon ta çojë Kaja në shtëpi. Si do të jetë përballja e tyre? Melisa mëson se Ozlem po tradhëton Mahirin dhe arrin t’ia çjerrë maskën asaj para gjithë familjes. Çfarë vendimi do të merret për të dhe për fëmijën që ajo mban? Xhenet dëgjon...
 • BIXHOZ ME DASHURINE – EPISODI 456/1

  Për çfarë do të flasë Shivai me Anikën? Çfarë ka vendosur kjo e fundit në lidhje me martesen me Vikram? Rudra gjatë një zënke me Bavian i hedh jashtë dritarës karten e policisë. A do të mundet ta zbulojë Sultani këtë gjë? Pinki vazhdon t’ia vështirësojë jetën Anikës…...
 • BIXHOZ ME DASHURINE – EPISODI 455/2

  Shivai i çjerr maskën Ragnit para gjithë familjes, ai sjell Sidartin në vilë dhe zbulon se gjithçka ka qënë plan i saj. Sidart gjithashtu zbulon se Ragni është e sëmurë mendore dhe se për disa muaj rresht ajo ka qënë e shtruar në psikiatri. Si do të jetë reagimi...
 • ÇUKUR – EPISODI 101

  A do të mund të kuptojë më në fund Jamaç se tradhtari në mesin e tyre është vëllai i tij, Selim? Si është gjëndja shëndetësore e Sadet? Jamaç përfshihet në një përleshje në një nga lokal muzike. Çfarë po kërkon ai?...
 • XHENET – EPISODI 95

  Xhenet në gjëndje të dëshpëruar tenton vetëvrasjen. Arzu ka një parandjenjë të keqe, ajo shkon dhe e gjen vajzën e saj pa ndjenja. Nga ana tjetër edhe Kaja dëshiron t’i japë fund jetës së tij. Si do ta presë Selim lajmin që Xhenet ka tëntuar vetëvrasjen? Nje debat i...
 • BIXHOZ ME DASHURINE – EPISODI 455/1

  Anika bisedon me Vikram dhe i thotë se kjo martesë nuk do të bëhet dhe i kthen unazën atij. Si do të reagojë ky i fundit? Shivai i kërkon për herë të fundit Anikës t’i tregojë të vërtetën dhe ai do të anulojë dasmën. Çfarë do të ndodhë gjatë...
 • BIXHOZ ME DASHURINE – EPISODI 454/2

  Ragni tashmë nuk ndalon së bëri plane, ajo pronoton një hotel për muajin e mjaltit. Shivai e mëson këtë dhe kupton që ajo ka qëllime të tjera. Omkara i kërkon Gorit të heqë dorë nga planet e saj për të bashkuar Shivain me Anikën. A do të mundet Bavia...
 • KRYEQYTETI – ABDULHAMID – EPISODI 36

  Mahmud pashai sërish arrin të mashtrojë sulltanin me disa të dhëna të tjera. Çfarë lidhje ka Kemaletin pashai me sulmin kundër sulltanit? Sulltaneshë Bidar i thotë një lajm jo të mirë vajzës së saj. Një vrasje tjetër planifikohet… Vazhdojnë takimet e fshehta mes Sares dhe Osman pashait. Në kryeqytet...
 • BIXHOZ ME DASHURINE – EPISODI 453/2

  Shivai pas një zënke me Anikën shkon dhe i propozon Ragnit për martesë. Gjithashtu dhe Anika pranon të martohet me Vikram. Për çfarë do të flasë Bavia me Gorin? Ragni tashmë është e lumtur sepse më në fund arriti atë që donte, të merrte propozimin nga Shivai. Çfarë do...
 • BIXHOZ ME DASHURINE – EPISODI 454/1

  Shivai pendohet që i propozoi Ragnit për martesë, ai i thotë se e bëri vetëm për të xhelozuar Anikën. Si do ta presë Ragni këtë gjë? Omkara shkon të bisedojë me Shivain dhe i kërkon të mos martohet me Ragnin pasi do ta humbasë Anikën përgjithmonë. Cila do të...
 • ÇUKUR – EPISODI 100

  Vartolu dhe Medet arrijnë të dalin nga vendi ku Jamaç i ka mbyllur ata. A do të mundet ky i fundit të fitojë kundër Vartolusë kësaj here? Sena në gjëndje të rënduar psikologjike plagos me thikë Sadetin. Aliço ka një informacion tjetër të rëndësishëm për Jamaç…...
 • XHENET – EPISODI 94

  Xhenet me lot në sy kërkon të dijë nga Arzu arsyen pse ajo e ka braktisur atë. Çfarë shpjegimi do t’i japë Arzu? A do të mundet Xhenet ta falë atë? E gjithë familja e merr vesh të vërtetën. Të gjithë i kthejnë shpinën Arzusë përvec Melisës. Sema kërkon...
 • BIXHOZ ME DASHURINE – EPISODI 453/1

  Të gjithë bëhen gati për ahengun. Vikram dhe Anika kërcejnë sëbashku, Shivai dhe Ragni nga ana tjetër bëjnë të njëjtën gjë. Gjatë kohes që kërcejnë kjo e fundit i jep Shivait unazën që ai i ka dhuruar Anikës. Si do ta presë Shivai këtë gjë? Çfarë do të ndodhë...
1 2 3 162
Emisione