Kategoria : Bixhoz me dashurinë

 • BIXHOZ ME DASHURINE – EPISODI 478

  Anika dhe Gori nisën të marrin pjesë në një dasëm fshati. Shivai kërkon ndihmën e Omkarës për të zgjedhur unazën e Anikës. A do të mundet Rudra të mbërrijë në kohë për të ndalur Bavian? Anika dhe Gori mundohen të ndalojnë dasmën në të cilën janë të ftuara. Cila...
 • BIXHOZ ME DASHURINE – EPISODI 477

  Pinki mërzitet nga dhurata qe Shakti i bën asaj. Nga ana tjetër Omkara i shpreh ndjenjat Gorit me anë të një poezie. Çfare dhuratash do t’i bëjnë njëri- tjetrit Anika dhe Shivai? Cili është plani i rradhes i Zvetlanes? Rudra merr një lajm që do t’a mërzisë atë. Për...
 • BIXHOZ ME DASHURINE – EPISODI 476

  Çfarë sekreti fsheh gjyshja? Për Gorin është dita e parë e kursit për mësimin e gjuhës angleze. Si do ti shkojë ora e parë e mësimit? Anika kthehet në vilë. Si do ta presë Shivai atë? Xhanvi zbulon atë çfarë Zvetlana po kërkon. Anika merr një lajm të gëzuar,...
 • BIXHOZ ME DASHURINE – EPISODI 475

  Shivai i jep këshilla Rudrës rreth marrëdhënies së tij me Bavian. Halla e Anikës vjen në vilën Oberoi. Çfarë do të kërkojë ajo nga Shivai? Ky i fundit planifikon diçka për të bërë të lumtur Gorin. Shefi i Bavias vendos t’a martojë atë me një nga kolegët e saj...
 • BIXHOZ ME DASHURINE – EPISODI 474

  Për çfarë do të flasë Pinki me Zvetlanën? Shivai i shkruan letër Anikës. Gori është e dëshpëruar nga përbuzja që Omkara i bëri asaj gjatë ekspozitës. Xhanvi mundohet të ndihmojë Texhin dhe t’i çjerrë maskën Zvetlanës. Çfarë ka menduar ajo?...
 • BIXHOZ ME DASHURINE – EPISODI 473

  Rudra kërkon ndihmen e Shivait për të bërë të lumtur Bavian ashtu sic ai bën të lumtur Anikën. Çfarë ka menduar ai? Gori shkon në ekspozitën e Omkarës. A do të mundet ky i fundit t’a prezantojë atë para te gjithëve si gruan e tij? Gjyshja i jep disa...
 • BIXHOZ ME DASHURINE – EPISODI 472

  Gjyshja e revoltuar paralajmëron Pinkin të qëndrojë larg Anikës dhe Shivait. Bavia ka një plan tjetër për t’i çjerrë maskën Zvetlanës. Texh mundohet të ndihmojë Bavian. Omkara bëhet gati për të prezantuar ekspoziten e tij. A do tëmund të kuptojë Zvetlana që Texh po ndihmon Bavian? Pinki i thotë...
 • BIXHOZ ME DASHURINE – EPISODI 471

  A do të mund të zbulojë Bavia çfarë fsheh çelesi i gjetur në dhomën e Zvetlanës? Anika gjen një zarf misterioz. Çfarë ka brënda në zarf? Omkara dhe Gori mbërrijnë në shtëpi. Si do të jetë reagmi i Omkarës kur të gjejë Zvetlanën bashkë me Texhin aty?  ...
 • BIXHOZ ME DASHURINE – EPISODI 470

  Shivai sajon një lojë të re që ta luajë bashkë me familjen. Çfarë ka menduar ai? Ndërkohë që e gjithë familja është e fokusuar tek loja, Bavia po mundohet të zbulojë ndonjë pistë që mund ta ndihmojë t’i çjerrë maskën Zvetlanës. A do t’ia arrijë ajo? Anika për herë...
 • BIXHOZ ME DASHURINE – EPISODI 469

  Gjatë ceremonisë Shivai nuk ndihet mirë. Çfarë po ndodh me të? Gori dhe Omkara gjenden të rrethuar nga flakët. A do të mund të shpëtojnë dhe kësaj here ata? Texh dhe Zvetlana sëbashku me Xhanvin vijnë në vilë. Si do t’i presin familjaret ata? Shivai, Rudra, Anika dhe Bavia...
 • BIXHOZ ME DASHURINE – EPISODI 468

  Shivai kërkon të justifikohet para Anikës mbi atë çfarë ka ndodhur një natë më parë. Në vilë po organizohet një ceremoni tjetër. Shivai përballet me Pinkin. Çfarë do të thuhet kësaj here mes tyre? Omkara është në rrezik. A do të mundet Gori ta shpëtojë atë?...
 • BIXHOZ ME DASHURINE – EPISODI 467

  Rudra përgatit një festë surprizë për Shivain dhe shokët e tij. Çfarë reagimi do të bëjnë Anika dhe Bavia kur të shohin bashkëshortët e tyre duke kërcyer me vajza të tjera? Cili është plani i rradhës i Zvetlanës kundër Texhit? Shivai dhe Rudra do të përballen me një surprizë...
 • BIXHOZ ME DASHURINE – EPISODI 466

  A do të mund të durojë Shivai pa e treguar identitetin e tij të vërtetë? Omkara është i vendosur për duelin e mundjes. Gori kërkon ndihmen e Bavias për t’i mësuar ndonjë lëvizje për të mposhtur kundërshtarin. Omkara pëson një incident. Kush do të futet në duel në vend...
 • BIXHOZ ME DASHURINE – EPISODI 465

  Shivai dhe Anika ndodhen në një shtëpi të braktisur, ata kalojnë momente të bukura sëbashku. Nga ana tjetër Rudra dhe Bavia vazhdojnë të sfidojnë njëri-tjetrin. Për çfarë bëhet fjalë kësaj here? Omkara dhe Gori janë në rrezik. Çfarë po ndodh me ta?...
 • BIXHOZ ME DASHURINE – EPISODI 464

  Shankti dhe Pinki debatojnë përsëri për shkak të Anikës. Gjyshja mendon të luajnë një lojë, ku Anika dhe Shivai të imitojnë njëri-tjetrin. Ndërkohë Shivai vazhdon të shmangë Pinkin. Çfarë po ndodh me Omkarën dhe Gorin? A do të mundet Texh të shpëtojë nga Zvetlana?...
 • BIXHOZ ME DASHURINE – EPISODI 463

  Anika me ndihmen e Rudres përpiqet të gatuajë ushqimin që i kërkon Shivai. Gjithashtu edhe ky i fundit mundohet të gatuajë atë çfarë Anika i ka kërkuar. Si do të dalin pjata e gatuara nga ata të dy? Omkarën dhe Gorin i ndjekin disa banditë të maskuar si fantazma...
 • BIXHOZ ME DASHURINE – EPISODI 462

  Shakti quan Aniken vajzën e tij dhe i kërkon që këtej e tutje ajo ta thërras baba. Nga ana tjeter Pinki e fajëson atë sepse ishte ajo që e ndau atë nga familja. Gjyshja ju jep Shivait dhe Anikës tre sfida. Për çfarë bëhet fjalë? Omkara dhe Gori përballen...
 • BIXHOZ ME DASHURINE – EPISODI 461

  Të gjithë janë të gëzuar për bashkimin e Anikës dhe Shivait por gjyshja ka një rregull për çiftin. Ata duhet të qëndrojnë larg njëri-tjetrit derisa dasma të realizohet. Anika dhe Shivai bëjnë plane të bashkojnë Gorin dhe Omkarën. A do t’ia arrijnë qëllimit  ata? A do të  mund të...
 • BIXHOZ ME DASHURINE – EPISODI 460

  Shivai mëson se ai nuk është djali i Pinkit por është fëmija i jashtëligjshëm i Shaktit. Si do të jetë reagimi i tij pas kësaj të vërtete tronditëse? Gjyshja qëllon Pinkin dhe i thotë se ajo është shkaktarja e gjithë vuajtjeve të Anikës dhe Shivait. Ragni vjen me një...
 • BIXHOZ ME DASHURINE – EPISODI 459

  Shivai i thotë Anikës se tashmë ai di gjithë të vërtetën sepse ka arritur të kujtojë gjithçka çfarë ajo i ka thënë. Cili do të jetë reagimi i Anikës? Si po shkon marrëdhënia mes Omkarës dhe Gorit? Ragni vazhdon me planet e saj për të ndarë Anikën nga Shivai....
1 2 3 25
Emisione