Kategoria : ÇUKUR

 • ÇUKUR – EPISODI 160

  Për çfarë do të flasë Xhumali me Meken? Sulltana sheh Idrizin bashkë me Melihanë. Çfarë reagimi do të bëjë ajo? Jamaç më në fund zgjohet. Si do të jetë takimi i tij me Selimin i cili i shpëtoi jetën? Xhumali vazhdon të shkaktojë trazira në Çukur…...
 • ÇUKUR – EPISODI 159

  Salih është vënë në kërkim të Çetos i cili është i plagosur rëndë. Te kush do të gjejë ai shpëtim? Meke përfshihet në një tjetër sherr. Për çfare bëhet fjalë kësaj here? Për çfarë do të flasin Selim dhe Sena? Çfarë do të zbulojë kjo e fundit nga ai?...
 • ÇUKUR – EPISODI 158

  Çeto dhe Mahsun planifikojnë sulmin e tyre të rradhës. Si është gjëndja shëndetësore e Jamaç? Një zjarr i qëllimshëm shkatërron dyqanin që Meke e ka si të vetmin kujtim nga babai i tij, berberi Muhitin. Një njëri shumë i afert me Xhumalin tashmë po bashkepunon me Çeton… A do...
 • ÇUKUR – EPISODI 157

  Emi dhe Xhumali shkojnë në Çukur. Ky i fundit i inatosur fillon t’u bërtasë djemve të Çukurit. Cila është arsyeja? Për çfarë do të bisedojnë Selim dhe Salih me bullgarët. Xhumali shkon në shtëpinë në të cilën është rritur dhe e sheh atë të shkatërruar plotësisht....
 • ÇUKUR – EPISODI 156

  Selim arrin të gjejë Jamaçin i cili është i plagosur rëndë. Ai do që t’i shpëtojë jetën atij ashtu sikur Jamaç e shpëtoi atë kur ai tentoi të vriste vetën. Si do të shkojë përleshja mes Salih dhe Xhumal? Çfarë ka ndodhur me Çeton dhe Mahsun? Si është gjëndja...
 • ÇUKUR – EPISODI 155

  Çeto dhe Mahsun kthehen në shtëpi dhe gjejnë një tjetër surprizë të pakëndshme, njerëzit e tyrë më të besuar janë vrarë. Të gjithë pas gjithë atyre fatkeqësive më në fund arrijnë të bashkohen në shtëpinë e Idriz. Xhumali ka diçka të fundit për të bërë… Një fatkeqësi do të...
 • ÇUKUR – EPISODI 154

  Mahsun i rrëfen Senës një pjesë të së shkuarës së tij. Akçin me lot në sy i kërkon Xhëlasunit që të heqë dorë nga ajo. Momenti i shumë pritur i Çetos erdhi, çdo gjë është gati për dorëzimin e mallit. Por një plan i mirë menduar nga Jamaç, Salih...
 • ÇUKUR – EPISODI 153

  Selim i penduar shkon të takojë dy vëllezërit e tij, Xhumal dhe Jamaç. Këto dy të fundit nuk janë akoma të gatshëm ta falin atë. Salih është i vetmi që i jep atij mbështetjen e munguar nga të gjithë. Çfarë ka ndodhur me Ersoj? Çfarë do t’i rrëfejë Xhumal...
 • ÇUKUR – EPISODI 152

  Selim me kërkesë të Sulltanës e çon këtë të fundit në Çukur. A do të mundet Jamaç t’i mbajë të fshehtë Xhumalit tradhëtinë e Salih? Selim takohet me Karaxhanë. Sido të jetë përballja babë e bijë? Çfarë do të kërkojë Jamaç nga Salih? A do të mund të zbulojnë...
 • ÇUKUR – EPISODI 151

  A do të dyshojë dot Çeto që Ersoj është përsoni që po i spiunon ata? Idriz shkon të takojë Melihanë. Për çfarë do të flasin ata? Jamaç mëson që Salih nën kërcëninim e Çetos ka qënë i detyruar t’i shesë ata. A do t’a falë dot Jamaç vëllain e...
 • ÇUKUR – EPISODI 150

  Xhumal vazhdon të mos ketë besim tek Salih, ai po e mbikëqyrë atë në cdo moment deri në çastin e sulmit që ata kanë përgatitur. A do të arrijë Medet të prishë planet e Jamaçit dhe të mund të shpëtojë Çeton dhe Mahsun? Çfarë po planifikojnë Idriz dhe Emi?...
 • ÇUKUR – EPISODI 149

  Mahsun mbledh familjet e fëmijëve që ai ka rrëmbyer. Çfarë ka për t’u komunikuar ai? Për çfarë do të flasë Jamaç me nënën e tij? Xhumali përgatit një surprizë të bukur për Jëlldëz, vajzën që ai pëlqen. Gjithashtu dhe Jamaç me Senën kalojnë dca momente të bukura sëbashku. Jamaç...
 • ÇUKUR – EPISODI 148

  A do të munden Jamaç dhe Xhumali të shpëtojnë fëmijët të cilët ndodhën në duart e njerëzve të Çetos? Sulltana tashmë e shëruar plotësisht shkon të takojë mbesat e saj. Salih shkon të takojë familjen e tij të mbajtur peng. Një vrasje do të ndodhë para syve të Selim…...
 • ÇUKUR – EPISODI 147

  Tashmë fëmijet e Çukur ndodhen në duart e Çetos dhe Mahsun. Ata do të bëjnë të pamundurën t’i kthejnë ata në qëngja të zinj. Salih falendëron Xhelasunin që e shpëtoi dhe i tregon atij që është bërë baba. Mahsun vazhdon të vizitojë Senën. Çfarë reagimi do të bëjë Jamaç...
 • ÇUKUR – EPISODI 146

  Jamaç dhe Xhumal përgatisin një atentat në Çukur kundër qëngjave të zinj. Si do të shkojë ky atentat? Xhumali dhe Xhelasun falë ndihmës së Aliços arrijnë të gjejnë laboratorin e Çetos. A do të mund të zbulohet që Salih është kimisti që ata po kërkojnë? Çfarë ka për t’i...
 • ÇUKUR – EPISODI 145

  Xhumali kërkon ndihmën e një miku të vjetër të tij të quajtur Javuz. Selim arrin të shpëtojë vajzën që po mbahej peng. Jamaç vazhdon të marrë informacionë nga Arsoj mbi planet e Çetos. Çfarë do të kërkojë Mahsun nga banorët e Çukur?...
 • ÇUKUR – EPISODI 144

  Mahsun përballet me një surprizë aspak të këndshme. Medet dhe Salih dalin rrugëve duke shpërndarë ëmbëlsira nga gëzimi që ky i fyndit është bërë baba. Xhelasun torturohet nga Mahsun. A do të mund t’a shpëtojë kush atë? Jamaç, Xhumal dhe Aliço duhet të gjejnë një vend për t’u strehuar...
 • ÇUKUR – EPISODI 143

  Xhumali nën ndikimin e Aliços shkon të takojë pas kaq shumë vitesh prindërit e tij. A do të mund të përmirësohet gjëndja e Sulltanës pas këtij takimi? Si do t’a presë Idriz birin e tij që ai e dintë të vdekur? Salih arrin të shohë Sadetin bashkë me djalin...
 • ÇUKUR – EPISODI 142

  Sadet është gati për të lindur. Si është gjëndja e saj? A do të munden të shëtojnë ajo dhe fëmija? Xhelasun kërcenohet përsëri nga Çeto por kësaj here me jëtën e nënës së tij. Çfarë do të kërkojë Idriz nga Jamaç? Ky i fundit bën të mundur varrosjen e...
 • ÇUKUR – EPISODI 141

  Idrizit tashmë nuk i intereson asgjë, ai ndihet i pafuqishëm të ndihmojë njërëzit që i kërkojnë ndihmë. Një takim me dashurinë e tij, Meliha do t’a kthejë atë në Idrizin e vjetër. Jamaç dhe Sena vendosin të çojnë Akçin në një spital psikiatrik. Selim takohet me Ajshën. Çfarë do...
1 2 3 9
Emisione