Kategoria : Dashuri Bardh e zi

 • DASHURI BARDH E ZI – EPISODI 76

  Xhunejt merr guximin të vijë në vilë. Ferhat është i terbuar ndërsa Xhulide tregon para të gjithëve se Ferhat është në të vërtetë babai i Ozges. Çfarë reagimi do të bëjnë Ferhat dhe Vildan pas kësaj të vërtete tronditëse? Ferhat kërcënon Xhuliden duke i thënë se do ta pësoje...
 • DASHURI BARDH E ZI – EPISODI 75

  Asllë pyet Ferhatin rreth lidhjes së tij me Vildanin. Cila do të jetë përgjigja e tij? Gylsym dhe Abidin nuk mund ta fshehin më dashurinë që kanë për njëri-tjetrin. Ferhat mëson nga Jeter mbi vdekjen e Azadit. Ndërkohë Jigit mëson disa detajë shokuese rreth vdekjës së babait të tij....
 • DASHURI BARDH E ZI – EPISODI 74

  Tashmë marrëdhënia mes Asllës dhe Ferhatit ka ndryshuar për mirë, të dy kalojnë momente të bukura sëbashku. Vildan i rrefen Xhulides dashurinë e saj ndaj Ferhatit. Si do ta përdorë Xhulide këtë lajm? Xhunejt kërcenon Handanin. Cili është sekreti që i bashkon ata të dy? Jeter mëson mbi vdekjen...
 • DASHURI BARDH E ZI – EPISODI 73

  Ferhat është i dëshpëruar për shkak të gjëndjes së vëllait të tij. Një telefonatë nga Suna e bën atë dhe Asllën të kuptojnë që ai është mirë dhe se gjithçka ka qënë plan i policisë për të kapur pjesën tjetër të mafias. Çfarë vendimi ka marrë policia në lidhje...
 • DASHURI BARDH E ZI – EPISODI 72

  Handan mëson rreth lidhjes mes Jeterit dhe Azadit. Ferhat dhe Asllë darkojnë sëbashku. Si do të shkojë marrëdhënia mes tyre? Ndërkohë Xhunejt takohet me Idilin për të marrë informacione të tjera rreth Namikut. Çfarë do të zbulojë ai? Namik mbërrin në shtëpi në gjëndje të dehur dhe Zhulide përfiton...
 • DASHURI BARDH E ZI – EPISODI 71

  Zhulide përfiton nga rasti për t’i qëndruar pranë Asllës dhe për të bërë si e mirë. Idil kërkon të takohet me Xhunejtin për t’i treguar rreth ngjarjeve të fundit përsa i përket Namikut. Ferhat i tregon Jigitit se do të bëhet baba. Ky i fundit lumturohet dhe i jep...
 • DASHURI BARDH E ZI – EPISODI 70

  Jigit plagos Ferhatin në këmbë për mos ta lejuar të ikë në takim. Ndërkohë Asllë telefonon Jigitin dhe ai i tregon vendndodhjen e tyre. Ajo i tregon Ferhatit se ska abortuar. Si do të jetë reagimi i tij? Namik mëson se operacioni ka dështuar dhe Ferhat ska shkuar në...
 • DASHURI BARDH E ZI – EPISODI 69

  Ferhat mbërrin në takimin e rëndësishëm bashkë me Namikun. Nga ana tjetër Jigit po përgjon gjithë bisedën dhe shokohet kur sheh vëllain e tij në atë mbledhje. Asllë shkon të bëjë ekon e fëmijës, ajo degjon për herë të parë rrahjet e zemrës së foshnjës së saj. Ferhat dhe...
 • DASHURI BARDH E ZI – EPISODI 68

  Xhunejt arrin të futet në zyren e Namikut. Idil e ndihmon atë për të marrë informacionin që i duhet. Zhulide i tregon Asllës letrat e nënës të cilat jamë kthyer mbrapsht nga Xhem. Azad bëhet gati për të vrarë Xhunejtin. Çfarë do ta bëjë atë të ndryshojë mendim? Asllë...
 • DASHURI BARDH E ZI – EPISODI 67

  Asllë del nga spitali dhe takon Ferhatin. Ajo i thotë se tashmë ka mbaruar gjithçka dhe se ai ka arritur tepër vonë. Por a e ka abortuar më të vërtet ajo fëmijën? Mbesa e Asllës, Zhulide ka ardhur me një qëllim të vetëm, hakmarrjen ndaj nënës së saj. Namik...
 • DASHURI BARDH E ZI – EPISODI 66

  Gjatë darkës me Abidinin dhe Dilziz, Ferhat nxehet dhe thotë që ai kurrë nuk do të bëhet një baba i mirë. Çfarë do kërkojë këtë herë Xhunejt nga Gylsym? Të gjithë mblidhën për ditëlindjen e Ozgyrit. Ndërkohë Ferhat e merr atë për ta zgjedhur vetë dhuratën e tij. Në...
 • DASHURI BARDH E ZI – EPISODI 65

  Ferhat fillon përsëri t’i japë urdhëra Asllës të cilën e sjell në shtëpi. Të dy vuajnë në heshtje për njëri-tjetrin. Xhunejt vazhdon të bëzdisë Gylsymin. Ferhat i tregon për shtatzaninë e Asllës Jigitit. Çfarë këshillash do t’i japë ai vëllait të tij? Idil dhe Namik ju japin një lajm...
 • DASHURI BARDH E ZI – EPISODI 64

  Asllë pranon të divorcohet nga Ferhat. Idil shikon Jeterin dhe Azadin sëbashku dhe e kupton se mes tyre ka më shumë se miqësi. Xhunejt i premton Azadit bashkëpunim kunder Namikut nëse ai e punëson në çifligun e tij. Çfarë ka në mëndje Azad? Ndërkohë që Ferhat ndjek Asllën, makina...
 • DASHURI BARDH E ZI – EPISODI 63

  Suna i tregon Ferhatit vendndodhjen e Asllës. Ndërkohë Jetër i tregon për çdo gjë Azadit duke gjetur tek ai mbështetjen e munguar. Ferhat gjatë gjithë kohës është pranë Asllës duke e ndjekur në çdo veprim të saj. Namik ndihmon Xhunejtin për tu arratisur por këtë të fundit do e...
 • DASHURI BARDH E ZI – EPISODI 62

  Jeter i tregon Idilit regjistrimin e doktoreshës. Gjhithashtu dhe idil e shantazhon atë se ka për t’i treguar familjes mbi të vërtetën e Ferhatit dhe Namikut. Ferhat ndjek pas taksinë e Asllës. Si do të jetë përballja e tyre? Idil zbulon Gylsymin teksa ndihmon Xhunejtin. Çfarë do të bëjë...
 • DASHURI BARDH E ZI – EPISODI 61

  Asllë plagos Xhunejtin në shpatull por ai arrin të arratiset. Abidin vihet pas Xhunejtit ndërsa Ferhat përkujdeset për Asllënë e cila është në gjëndje të rënduar psikologjike. Xhunejt arrin të shmangë Abidinin duke u fshehur në dhomen e Gylsymit. Çfarë do t’i kërkojë të bëjë Xhunejt asaj? Ky i...
 • DASHURI BARDH E ZI – EPISODI 60

  Ferhat dhe Jigit të lumtur kujtojnë fëmijërinë e tyre. Idil shkon t’i kërkojë llogari doktoreshës që i ka abortuar fëmijën. Çfarë loje do të luajë tani ajo? Asllë mëson nga Jigit që përsoni që ka qëlluar Xhemin është i njëjti me atë që ka qëlluar Shahinin. Jeter i tregon...
 • DASHURI BARDH E ZI – EPISODI 59

  Suna dhe Jigit telefonojnë Asllën që t’i tregojnë mbi të vërtetën që ata sapo kanë mësuar. Jeter lirohet dhe Azad është aty duke e pritur atë. Çfarë do t’i thotë Namik Ferhatit në lidhje me Asllën? Jeter mëson nga doktoresha e Idilit se kjo e fundit e ka abortuar...
 • DASHURI BARDH E ZI – EPISODI 58

  Jeter i tregon Namikut se tashmë Jigit di çdo gjë rreth sekretit të tyre. Një sulm është përgatitur për Ferhatin dhe Asllën… Gjithashtu dhe vilën e mbulojnë të shtënat. Abidin dhe Dilziz plagosen. Kush fshihet pas gjithë kësaj? Azad torturon njeriun që ka denoncuar Jeterin dhe e detyron të...
 • DASHURI BARDH E ZI – EPISODI 57

  Ferhat dhe Asllë ndajnë dhimbjen sëbashku duke folur për vdekjen e të dashurve të tyre. Jeter arrestohet nën akuzën e plagosjes ndaj Namikut. Kush e ka denoncuar atë? Xhunejt vazhdon me provokimet e tij ndaj Gylsymit dhe Abidinit. Ndërkohë Namik debaton me Idilin duke i thënë se do t’i...
Emisione