Kategoria : Dashuri Bardh e zi

 • DASHURI BARDH E ZI – EPISODI 17

  Namik merr një video kërcënuese nga armiku i tij i përbetuar. Ferhat dhe Asllë ndiqen nga disa përsona të armatosur. A do të munden të shpëtojnë ata? Xhem tejet i shqetësuar shkon të kërkojë motren e tij në vilë dhe përballet me Namikun. Ferhat i zemëruar shkon t’i kërkojë...
 • DASHURI BARDH E ZI – EPISODI 16

  Mes të shtënash Asllë arrin t’ia mbathë në kohë që Ferhat mos ta shohë. A do të mundet ky i fundit të kuptojë të vërtetën? Kush është njëriu misterioz që telefonon Namikun? Gylsym  për here të parë merr fëmijën e saj në krahë. Por sa do të zgjasë ky...
 • DASHURI BARDH E ZI – EPISODI 15

  Asllë i lutet Ferhatit që ta lejojë të kthehet në spital tek puna e saj. Cila do të jetë përgjigja e tij? Gylsym e dëshpëruar kërkon të takojë fëmijën e saj por Jeter e ndalon atë. Asllë merr një telefonatë nga Jigit. Çfarë po planifikon ai? Cila është arsyeja...
 • DASHURI BARDH E ZI – EPISODI 14

  A do të mundet Ebru t’i tregojë Xhemit çdo gjë që ka folur me Asllën? Kjo e fundit shikon disa foto familjare dhe fillon të dyshojë rreth Jigitit. Abedin merr përsipër fëmijën e Gylsym duke thënë që është fëmija i tij. Ferhat shkon tek shtëpia e Jigitit. Çfarë po...
 • DASHURI BARDH E ZI – EPISODI 13

  Ferhat lëndohet nga fjalët e rënda të Asllës pas puthjes së shkëmbyer mes këtyre të dyve. Gylsym është gati për të lindur, ajo kërkon ndihmës e mamasë së saj. A do te mundet ajo ta lindë fëmijën pa e marrë vesh njëri? Ferhat i kërkon falje Asllës. Ebru shkon...
 • DASHURI BARDH E ZI – EPISODI 12

  Gjatë bisedës me Asllën, Ferhat kujton momente nga fëmijëria i tij. Jeter debaton me Handanin. Cila është arsyeja? Ebru shkon tek Xhem duke i treguar për Asllën. Çfarë nderi do i kërkojë Xhem asaj? Asllë zbulon që Sinan ka një familje tjetër. A do të rrezikohet shtatzania e Gylsym?...
 • DASHURI BARDH E ZI – EPISODI 11

  Idil e dëshpëruar shkon në spital të abortojë fëmijën. Cili do të jetë reagimi i Namikut kur të marrë vesh mbi këtë lajm? Asllë shkon në spital të kryejë një operacion. Xhem takohet me Jigit. Çfarë po kurdis Xhunejt? Jeter shkon të takojë Sunën por Handan e ndjek nga...
 • DASHURI BARDH E ZI – EPISODI 10

  Xhem mëson se Jigit është vëllai i Ferhatit. Cili do të jetë reagimi i tij? Ndërkohë Asllë është e tmerruar nga veprimi që ka bërë dhe kërkon t’i mjekojë plagën Ferhatit. Për çfarë do të bisedojë Jeter me Gynejin? Asllë i shkruan Sinanit duke i kërkuar falje. A do...
 • DASHURI BARDH E ZI – EPISODI 9

  Jeter shkon tek shtëpia e Jigit dhe takohet me Sunën. Për çfarë do të bisedojnë Namik dhe Asllë? Gjatë një darke familjare Gylsym nuk ndihet mirë dhe detyrohet t’i tregojë Asllës mbi shtatzaninë e saj. Kjo e fundit jep një deklaratë për shtyp, ku tregon mbi martesën e saj...
 • DASHURI BARDH E ZI – EPISODI 8

  Ferhat dhe Asllë merren në pyetje nga Xhem. A do të përputhen deklaratat e tyre? Jigit i dëshpëruar i tregon gruas për familjen e tij. A do të mund t’i tregojë Gylsym mamasë së saj se kush është babai i fëmijës? Jeter mëson adresën e Jigitit. Kush është djali...
 • DASHURI BARDH E ZI – EPISODI 7

  Xhem arrin të hyjë në shtëpi dhe të ndalojë martesën e së motrës. Ai bisedon me Alsin. Kjo e fundit i thotë se dashuron Ferhatin dhe gjithçka po e bën me dëshirë. A do të arrijë ta besojë Xhem? Ferhat dhe Jigit debatojnë me njëri-tjetrin. Ferhat dhe Alsi martohen....
 • DASHURI BARDH E ZI – EPISODI 6

  Alsi mundohet sërish të arratiset dhe kësaj here ja del. Ferhat shikon që Alsi nuk është aty por nuk shqetësohet fare sepse i ka ngritur një kurth asaj. Çfarë ka planifikuar ai? Xhem shkon të shikojë kamerat e sigurisë por nuk zbulon përsëri asgjë. Xhem dhe Jigit janë rrugës...
 • DASHURI BARDH E ZI – EPISODI 5

  Ferhat përballet me Jigitin. Çfarë do të thuhet mes tyre? Alsi tenton të arratiset por përsëri njërëzit e Ferhatit e kapin atë. Jeter mëson mbi shtatzaninë e së bijës. Si do e presë ajo këtë lajm? Çfarë do të thuhet mes Namikut dhe Idilit? Ferhat çon Alsin për të...
 • DASHURI BARDH E ZI – EPISODI 4

  Alsi vendos të martohet me Ferhatin për t’i shpëtuar vdekjes. Ai vendos ta atë cojë tek familjarët e tij. Xhem mundohet të gjejë motren e tij me anë të valëve telefonike. Çfarë reagimi do të bëjë Namik kur të shohë Alsin gjallë? Ferhat kërkon që të përgatiten dokumentat e...
 • DASHURI BARDH E ZI – EPISODI 3

  Ferhat i bën Alsit një dhuratë për ditëlindje. Çfarë reagimi do të bëjë ajo? Namuk mëson se doktoresha që ka marrë Ferhati nuk është Ebru. Xhem shkon në fermën ku ndodhet motra e tij për të marrë në pyetje Ferhatin. Ferhat urdhëron Alsin që të zgjojë Ademin dhe pse...
 • DASHURI BARDH E ZI – EPISODI 2

  Alsi braktis festën e ditëlindjes për tu kujdesur për pacientin. Idil po merret me organizimin e promovimit të spitalit por mesa duket Hamshire se ka aspak qejf atë. Për çfarë do të bisedojnë Ferhat dhe Namuk? Çfarë dyshimesh ngre ky i fundit? Alsi e kupton që Ferhati e ka...
 • DASHURI BARDH E ZI – EPISODI 1

  Ai është një vrasës me pagesë, ndërsa ajo një doktoreshë e suksesshme. Rrugët e tyre takohen një ditë kur Asli duhet të operoje një burrë të plagosur nga Ferhati. Me pas ajo duhet të martohet me të për të jetuar. Në një botë me marrëdhënie interesi dhe ambicie për...
Emisione