Kategoria : ERTUGRUL

 • ERTUGRUL – EPISODI 369

  A do të arrijë Ertugrul të shpëtojë djalin e vogël të tij Osmanin? Dikush godet Gyndyzin dhe e rrëmben atë. Çfarë ka ndodhur me djalin tjetër të Ertugrulit, Savxhen? Si do të shkojnë bisedimet mes Ertugrulit dhe Umur bej?...
 • ERTUGRUL – EPISODI 368

  Çfarë do të ndodhë me Ertugrulin dhe zonjën Ibilge? Çfarë gabimi tjetër ka bërë Gyndyz që do të denohet nga i ati? A do të arrijë Osmani të shpëtojë vetën dhe vëllain e tij? Ertugrul është vënë në kërkim të dy djemve të tij.  ...
 • ERTUGRUL – EPISODI 367

  Çfarë marrëveshjeje kërkon zonja Ibilge nga Ertugruli? Komandanti Dragos ka të tjera plane. Ertugruli i ngre kurth dikujt për të marrë një plaçkë të rëndësishme. Gyndyz takon fshehurazi dikë. Dy djemtë e Ertugrulit janë në rrezik…...
 • ERTUGRUL – EPISODI 365

  Ertugruli ritakohet me luftëtarët e tij. Iblilge kujton se po merr informacione për Ertugrulin nga armiku i tij kryesor. Osmani trim shkon të takojë atë që e shpëtoi dikur nga mongolët. Ertugruli nga ana tjeter shkon të takojë Emirin Bahatin. Si do të shkojë ky takim mes tyre? Gyndyzi...
 • ERTUGRUL – EPISODI 364

  Luftëtarët e Ertugrulit nisin kërkimet për beun e tyre. Çfarë ka ndodhur në të vërtetë me Ertugrulin? Ku është ai? Babai i Iblilges Umur bej vjen në kamp për të përzënë fisin e Ertugrulit. Dikush përpiqet të helmojë Teoklesin....
 • ERTUGRUL – EPISODI 363

  Dikush vjen i paftuar në çadrën e Ertugrulit. Zonja Iblilge tashmë është nën mbrojtjen e Ertugrulit. Ertugruli pyet veten se si ka qenë ai si baba për 3 djemtë e tij të rritur pa nënën e tyre. A do ta falë ai Gyndyzin për fajin e bërë? Një kurth...
 • ERTUGRUL – EPISODI 362

  Ertugrul vjen në Sogut pa e ditur që armikun e ka përballë. Dikush ka shpërndarë para me fajde tek tregtarët në han. Çfarë lidhje ka djali i madh i Ertugrulit? Çfarë sekreti fsheh Teokles? Bamsi merret me stërvitjen e dy fëmijeve të tij, Aslihanit dhe Aybars. Çfarë po ndodh...
 • Çfarë do të ndodhë në seritë e reja të Ertugrul?

  Rikthehet në Klan Plus, Ertugrul, seriali historik më i ndjekur i të gjitha kohërave që do të mbajë sërish të mbërthyer para ekranit të gjithë shqiptarët. Seritë e reja të sezonit të 5-të, prodhim i vitit 2018-2019 do të nisin transmetimin duke filluar nga 11 Marsi në orën 20:00....
 • Ertugrul, nga e hëna në Klan Plus

  Rikthehet seriali historik më i preferuar nga shqiptarët, Ertugrul, me seritë e reja të sezonit të 5-të, 10 vjet më vonë, pasi ka bërë të tijën Sogutin, zemrën e Anadollit. Lufta e një heroi për të krijuar perandorinë më të madhe të kohës. Çfarë do të ndodhë me tre...
 • Ertugrul rikthehet më 11 Mars (video)

  Rikthehet Ertugrul me seritë e reja të sezonit të 5-të, 10 vjet më vonë, pasi ka bërë të tijën Sogutin, zemrën e Anadollit. Lufta e një heroi për të krijuar perandorinë më të madhe të kohës.  Çfarë do të ndodhë me tre djemtë e Ertugrul, armiqtë e tjerë dhe...
 • “Ertugrul” rikthehet me 90 seri të reja

  Rikthehet “Ertugrul” me seritë e reja të sezonit të pestë. 10 vjet më vonë, pasi ka bërë të tijën Sogutin, zemrën e Anadollit. Lufta e një heroi për të krijuar Perandorinë më të madhe të kohës. Çfarë do të ndodhë me tre djemtë e Ertugrul-it, armiqtë e tjerë, dhe...
 • ERTUGRUL – EPISODI 360/2

  Cilat janë planet e Ertugrulit për të ardhmen e fisit të tij? Çfarë do të ndodhë me tre trashegimtarët e Ertugrulit dhe si do të themelojë Osmani perandorinë më të madhe në botë? Nojani nga ana tjetër mbledh njerëzit e besuar për tu hakmarrë ndaj Ertugrulit. Gyndyzi dhe të...
 • ERTUGRUL – EPISODI 360

  Perandori kërkon të vendosë paqen mes dy shteteve. Çfarë është shkruar në marrëveshjen që vulon Ertugruli? Nojani merr vesh për vrasjen e motrës së tij dhe fundin e njerëzve të kampit të Almilës. Ertugruli mbledh të gjithë bejlerët turq për epokën e re që do të fillojë shteti i...
 • ERTUGRUL – EPISODI 359

  Almila nuk dorëzohet dhe kërkon të vazhdojë hakmarrjen e saj. Ertugrul mbërrin në kamp dhe i rrëfen nënë Hajmesë se kush është në të vërtetë Almila. I biri i Ogedajit tashmë është sëbashku me Nojanin. Çfarë vendimi do të marrë ai? Bamsi dhe Turguti shfarosin gjithçka në kampin e...
 • ERTUGRUL – EPISODI 358

  Gynalp bej sulmon njerëzit e Almilës dhe korrieret e rremë të dërguar prej saj. A do të mund Abdurrahmani t’i vrasë njëherë e përgjithmonë Nojanin në fushë-betejë? Ertugrul rrethohet nga njerëzit e Nojanit. Çfarë do të ndodhë me të? Osmani i vogel është në rrezik në çader…...
 • ERTUGRUL – EPISODI 357

  Ertugruli është i burgosur në kampin armik për tu siguruar që ai i shërben realisht Ogedajit. Almila tashmë konsiderohet pjesë e kampit dhe nënë Hajme i jep asaj veshjet turke. A do të pranojë Ertugruli të lërë peng një nga djemtë e tij për të zbatuar marrëveshjen e paqes?...
 • ERTUGRUL – EPISODI 356

  Si do të shkojnë bisedimet e paqës mes Ogedajit dhe Ertugrulit? Almila nga ana tjetër vazhdon planet e hakmarrjes. Një dokument i rëndësishëm i dorëzohet Turgutit për t’ja dërguar Sulltanit Gijasetin....
 • ERTUGRUL – EPISODI 355

  Almilla ka filluar të bëhet e afërt me Gyndyzin. Ertugruli dhe Nojani arrijnë në destinacion ku duhet të takojnë dikë. A do të arrihet marrëveshja e dëshiruar nga të gjithë? Çfarë ka ndodhur me djemtë e Ertugrulit?...
 • ERTUGRUL – EPISODI 354

  Sugan ribashkohet me Osmanin e vogël. Almilla tashmë është një heroinë në sytë e nënë Hajmesë. A do të mund të bashkë udhetojnë qetësisht Nojani dhe njerëzit e Ertugrulit? Kush janë njerëzit që sulmojnë sërish Ertugrulin? Njeriu i Almillës shtie në dorë një mesazh të rëndesishëm që mund të...
 • ERTUGRUL – EPISODI 353

  Çfarë do të ndodhë me Bamsin e plagosur në fushëbetejë? Gynalp bej është nisur për të shpëtuar Sugan. Por edhe Almilla kërkon të japë ndihmesën e saj për të hequr çdo dyshim…...
1 2 3 15
Emisione