Kategoria : Sulltanesha Kosem

 • SULLTANESHA KOSEM – EPISODI 128

  Konkubina e re në sarajë mund të fitojë zemrën e sulltanit por sulltaneshë Faria ndërhyn duke shkelur rregullat e haremit. Gylbahar vazhdon planet e saj për të ngjitur në fron djalin e saj. Çfarë do të ndodhë mes Atikës dhe Mustafait? Sulltan Murati vendos të martojë Gevherhanin me Kemankeshin....
 • SULLTANESHA KOSEM – EPISODI 127

  Aishe është shtatzënë, prandaj i kërkon ndihmë Faries të jetë në anën e saj. Sulltaneshë Gylbahar pi helmin e dhënë nga Bejaziti. Çfarë do të ndodhë me të? Sulltan Murati merr vesh për tradhëtinë e Aishes. Çfarë do të vendosë ai për gruan e tij të parë?...
 • SULLTANESHA KOSEM – EPISODI 126

  Sa i pafajshëm është princ Bajaziti në lidhje me ato që ka bërë nëna e tij, sulltaneshë Gylbahar? Cili do të jetë vendimi për të? A do të mundet Bajaziti të shpëtojë nënën e tij? Mehmet pashai rikthehet në detyrë me një kusht. Gylbahari i rrefen diçka sulltaneshë Faries....
 • SULLTANESHA KOSEM – EPISODI 125

  Sulltaneshë Faria tashmë është e “vrarë” meqë në harem vjen një tjetër e pregëruar për bashkëshortin e saj sulltan. Sulltan Murati përballet me Myftiun e lartë. Çfarë vendimi do të marrë ai për të? Të tjera ekzekutime për kundërshtarët e fronit, por pa arritur të kapin spiunin brënda pallatit....
 • SULLTANESHA KOSEM – EPISODI 124

  Një sulm mund të eleminojë të gjithë princat. Çfarë do të ndodhë me Esterin e cila tashmë di se kush janë tradhëtarët brënda sarajeve? A do të arrijë Bajaziti ta shpëtojë edhe kësaj here nënën e tij? Sulltaneshë Kosem po hakmerret ndaj atyre që kërkonin të rrëzonin nga froni...
 • SULLTANESHA KOSEM – EPISODI 123

  Një leter me disa fakte mbërrin në dhomën e sulltaneshë Faries. Kjo letër i dorëzohet sulltaneshë Kosemit. Sulltan Murati i veshur si popull i thjeshtë kërkon të shohë me syte e tij se çfarë ndodh me gjykatësit e shtetit të tij. Një konkubinë e re shumë e bukur trazon...
 • SULLTANESHA KOSEM – EPISODI 122

  Çfarë vendimesh ka marrë sulltan Murati? Cili është denimi i vërtetë për Mehmet pashain? Gevherhan duhet të pranojë një kusht për të shpëtuar dashurinë e jetës së saj… Sulltan Murati vazhdon me ekzekutimet e tradhëtarëve. Sulltaneshë Kosem i tregon fytyrën e vërtetë të nënës së tij, princ Bajazitit....
 • SULLTANESHA KOSEM – EPISODI 121

  Çfarë ka ndodhur me sulltanin Mustafa të izoluar për kaq shumë vite? Sulltan Murati shkruan disa fermanë të rinj… Çfarë vendos ai për postet në këshillin e tij? A do të mundet Aishe të zbulojë bashkëpunëtorin e Gylbahar? Mehmet pashai arrestohet pasi ka thyer rregullat. Gevherhan mundohet të ndryshojë...
 • SULLTANESHA KOSEM – EPISODI 120

  A do të pranojë Gevherhan të martohet me Abaz pashain? Mes dy njerëzve të besuar të sulltanit ka nisur një luftë xhelozie. Princ Bajazit duket se ka njohur një grua pas të cilës është dashuruar. Çfarë do t’i rrëfejë Atike sulltanit? Sulltan Muratit i kanë trilluar një tjetër kurth...
 • SULLTANESHA KOSEM – EPISODI 119

  Atike përballet me të motrën dhe burrin që ajo dashuron. Si do të shkojë plani i sulltaneshë Gylbaharit? A do të marrë vesh të vërtetën sulltaneshë Kosem në lidhje me vajzat e saj? A do të arrijë Kosem të largojë nga sarajet armikën e saj të vjetër? Sulltaneshë Gevherhan...
 • SULLTANESHA KOSEM – EPISODI 118

  A do të mundet sulltan Murati të ruajë fronin e tij pas shkatërrimit të qytetit? Dy të dashuruarit vazhdojnë të takohen fshehurazi në pallat. Sulltaneshë Kosem del dhe shikon dëmet në qytet. Çfarë vendimesh do të marrë sulltan Murati? Sulltaneshë Gylbahar urdhëron një tjetër vrasje…...
 • SULLTANESHA KOSEM – EPISODI 117

  Të gjithë bëhen dëshmitarë të shkatërrimit të qytetit. Sulltan Murati niset vetë me të besuarit e tij për të parë dëmet. A do të shpëtojë nga helmimi sulltaneshë Atike? Sulltaneshë Kosem kërkon të mësojë se cila grua në harem e ka tradhëtuar atë… Sulltan Murati përballet me zemërimin e...
 • SULLTANESHA KOSEM – EPISODI 116

  Sulltaneshë Kosem vë re se diçka nuk shkon me vulën e saj. A do të marrë vesh ajo të vërtetën? Një urdhër i rremë shkruhet dhe vuloset me vulën fallco. Si po shkon marrëdhënia mes dy grave të sulltanit në harem? Ester përgatit një kurth. Dy letra çohen respektivisht...
 • SULLTANESHA KOSEM – EPISODI 115

  Bajaziti dhe Kasemi edhe pse vëllezër stërviten sikur të ishin armiq të betuar. Kopja e vulës së Kosemit përfundon në duart e sulltaneshë Gylbaharit dhe më pas tek armiku më i madh i perandorisë. Sulltan Murati sërish kërkon të vërë drejtësi me dorën e tij....
 • SULLTANESHA KOSEM – EPISODI 114

  Më në fund e gjithë familja e sulltanit është e mbledhur në sofër. Mungon vetëm sulltaneshë Aishe. Si po shkon bashkëjetesa e dy grave të sulltanit? Një lajm i mirë për sulltaneshë Aishen duket se do të ndryshojë gjërat në harem… Sulltaneshë Gylbahar i kërkon Aishes diçka…...
 • SULLTANESHA KOSEM – EPISODI 113

  Në qytet kanë nisur protestat kunder mizorive të sulltan Muratit. Çfarë do të ndodhë me Farien në harem, e cila tashmë është gruaja e sulltan Muratit? Çfarë e pret sulltaneshë Aishen pas kësaj martese? Sulltaneshë Kosem viziton popullin dhe fillon mbledhjet e saj të fshehta për të qetësuar gjakrat....
 • SULLTANESHA KOSEM – EPISODI 112

  Kasemi më në fund del jashtë izolimit. Princeshë Faria kërkon të marrë hak për atë që i ndodhi në qytet. Sulltaneshë Gevherhan mund të zbulohet për dashurinë e saj të fshehtë. Sulltan Murati i bën dhuratën më të bukur princeshë Faries. Dhjetëra ekzekutime të tjera në mes të qytetit...
 • SULLTANESHA KOSEM – EPISODI 111

  Sulltan Murati rikthehet në saraje. Çfarë do t’i thotë ai Aishes? Sulltan Murati del i veshur ndryshe në popull për të marrë vesh se kush e ka lënduar dashurinë e tij, princeshë Farien. Atike lutet për sherimin e burrit që do, administratorin Mustafa pasha....
 • SULLTANESHA KOSEM – EPISODI 110

  Si po shkon marrëdhënia mes Faries dhe Sulltaneshë Kosemit? Aishe ka filluar të bëhet “vegla” e sulltaneshë Gylbaharit. Sulltan Murati niset për të gjetur tradhëtarët por një moment ai është krejt i vetëm… Autorët që rrahen dhe fyen princeshë Farien janë kapur dhe pritet të ekzekutohen....
 • SULLTANESHA KOSEM – EPISODI 108

  Mustafa pashai i rrëfen Esterit se mes tyre nuk mund të ketë një lidhje. Ibrahimi ndjehet fajtor për fatin e Kasemit. Princeshë Faria merr një tjetër dhuratë nga sulltani i zemrës së saj. Ester kërkon të marrë hak për dashurinë e humbur. A do ta besojë Kosem vajzën e...
1 2 3 7
Emisione