Kategoria : Kryeqyteti Abdylhamid

 • KRYEQYTETI – ABDULHAMID – EPISODI 51

  Sara ka një mundësi për t’u arratisur nga burgu… Mahmud pashai i bën një dhuratë bashkëshortës së tij, sulltaneshë Senihasë. Sulltaneshë Bidari vë re se letra e Makbules është e falsifikuar. Çfarë kërkon Seniha nga i vëllai i saj sulltan? Sulltaneshë Naime po përgatitet për dasmën dhe po kërkon...
 • KRYEQYTETI – ABDULHAMID – EPISODI 50

  Çfarë do të ndodhë me Hiramin në burg? A do të përballet ai me sulltanin? Sulltaneshë Hatixhe vendos të kundërshtojë sullltanin për martesën e saj të ardhshme. Një tjetër vendim i rëndësishem vjen nga Abdulhamidi për pashallarët e tij. Një tjetër pasha korruptohet nga njerëzit e Sares… Çfarë konflikti...
 • KRYEQYTETI – ABDULHAMID – EPISODI 49

  Mehmet pashai është i caktuari i sulltanit për bisedimet me të derguarin perëndimor. Çfarë faji ka bërë ai që sulltani e ndëshkon duke i hequr të gjitha gradat? Hiremi nga ana tjetër ka dhe ai planin e tij për të shkatërruar sulltanin. A do të arrijë sulltan Abdulhamidi të...
 • KRYEQYTETI – ABDULHAMID – EPISODI 48

  Abdulkadiri bie sërish në grackën e Sabahadinit dhe e ndjek atë sërish në planet e tij. Çpo ndodh me Omerin dhe Ahsenin? Kjo e fundit ka filluar lojërat e dashurisë me të. Sulltani shikon armët më të fundit që do të forcojnë ushtrinë e tij. Abdulhamidi kërkon të fillojnë...
 • KRYEQYTETI – ABDULHAMID – EPISODI 47

  Sabahatini është i detyruar të ndihmojë Abdylkadirin. Sara është viktima e parë… Blloku i famshëm më në fund bie në dorën e sulltan Abdulhamiditit. Sulltaneshë Seniha i jep një lajm të mirë sulltaneshë Hatixhesë. Sulltani thërret 2 vajzat e familjes duke ju prezantuar atyre bashkëshortët e ardhshëm. Cilët ka...
 • KRYEQYTETI – ABDULHAMID – EPISODI 46

  Herzl tradhëtohet nga babai i tij besnik ndaj sulltanit. A do të arrijë princ Orhani t’a burgosë atë dhe t’i marrë bllokun e shumë kërkuar? Mahmud pashai merr vesh që të birit i kanë ngritur një kurth. A do të arrijë Omeri të vrasë njëherë e përgjithmonë Hiramin? Sabahatini...
 • KRYEQYTETI – ABDULHAMID – EPISODI 45

  Sulltaneshë Bidar shkon t’i kërkojë leje sulltanit për sulltaneshë Hatixhenë. Cila do të jetë përgjigja e Abdulhamidit? Por sulltanesha nuk e zbaton këtë urdhër… Sulltan Andulhamidi mbledh të gjithë familjen në darkën e muajit të shenjtë të ramazanit. Çfarë kërkon Hatixhe nga babai i saj i syrgjynosur në sarajet...
 • KRYEQYTETI – ABDULHAMID – EPISODI 44

  Ahsen rikthehet në saraje sëbashku me Omerin. Sulltaneshë Seniha vë kunder sulltanit Hatixhenë. Një letër do t’i vijë në ndihmë Senihasë për të zbatuar planin e saj. Ahsen duhet të shkruajë diçka… A do të arrijë sulltan Abdulhamidi të mësojë emrin e tradhëtarit? Herzi tashmë është një përson në...
 • KRYEQYTETI – ABDULHAMID – EPISODI 43

  Një letër vjen për sulltaneshë Fatmen. Kush e ka shkruar atë? Pengjet e bankës lirohen pothuajse të gjithë. Çfarë do të ndodhë me Hiramin? A do të arrijë Omer të shpetojë Ahsenin? A do të arrijnë dy princat të përçojnë premtimet e sulltanit? Adbulhamidi i bën një portret edhe...
 • KRYEQYTETI – ABDULHAMID – EPISODI 42

  Çfarë po ndodh mes Hatixhesë dhe Kemelatin pashait? Çfarë mesazhi ka Herzel për Hiramin në bankë? Omeri arrin të marrë bllokun që kërkon në kasafortën e bankës. Fjalët e Makbules arrijnë tek Mehmet pashai. A do ta besojë ky i fundit? Naime ka kuptuar tashmë që Kemaletitini nuk ushqen...
 • KRYEQYTETI – ABDULHAMID – EPISODI 41

  Makbule dëgjon diçka nga Sabahatini. Çfarë po flet ai me nënën e tij sulltaneshë Senihanë? Njoftimi për ilaçin e mbretëreshës është botuar në gazetë. Sulltan Andulhamidi kërkon ndihmën e peshkopit ortodoks. Perse Makbule djeg vetëvetën? A do të arrijë i pari Omeri të hapë kasafortën e bankës? Një marrëveshje...
 • KRYEQYTETI – ABDULHAMID – EPISODI 40

  Lajmi për humbjen e Omerit nën rrenoja, merzit pafund sulltanin. Edhe gratë po mundohen të luajnë një rol në zbutjen e situatës. Si është gjëndja shëndetësore e mbretëreshës? Mjeku i ilaçit gjendet i vdekur. Si është e vërteta e formulës? A do të merret vesh tradhëtia e Mahmud pashait?...
 • KRYEQYTETI – ABDULHAMID – EPISODI 39

  Sulltan Abdulhamidi vazhdon komunikimet me Londren zyrtare. Çfarë po ndodh me pengjet e kapur nga Hiremi? Cili është plani i rradhës i hebrenjve sëbashku me Mahmud pashain? Një ilaç përgatitet sipas formules që dërgon Abdulhamidi. Për kë është ky ilaç? Një incident tek tuneli mund të shkaktojë një tragjedi…...
 • KRYEQYTETI – ABDULHAMID – EPISODI 38

  Sulltan Abdulhamidi mbledh të gjithë familjen e tij. Çfarë mesazhi ka ai për ta? Çpo ndodh me pengjet e kapur nga Hiremi? Omeri po hap një tunel nëntokësor për të vajtur diku… Abdulhamidi nis negociatat me të dërguarin e mbretëreshës. Mahmud pashai merr pjesë në planet e sulmit ndaj...
 • KRYEQYTETI – ABDULHAMID – EPISODI 37

  Sulltan Abdulhamidi dërgon një mesazh tek mbretëresha e Anglisë. Ahsen merret peng nga Hiremi sëbashku me shumë të tjerë. Çfarë do të ndodhë me ta? Trazira të tjera kanë filluar në të gjithë kryeqytetin. Edhe në haremin e grave situata nuk është e qetë. Një mbledhje urgjente qeverie do...
 • KRYEQYTETI – ABDULHAMID – EPISODI 36

  Mahmud pashai sërish arrin të mashtrojë sulltanin me disa të dhëna të tjera. Çfarë lidhje ka Kemaletin pashai me sulmin kundër sulltanit? Sulltaneshë Bidar i thotë një lajm jo të mirë vajzës së saj. Një vrasje tjetër planifikohet… Vazhdojnë takimet e fshehta mes Sares dhe Osman pashait. Në kryeqytet...
 • KRYEQYTETI – ABDULHAMID – EPISODI 35

  Çfarë vendimi ka marrë për Osman pashain, kryeministrin e vendit sulltan Abdulhamidi? Sulltaneshë Naime kërkon të fejohet me dashurinë e saj Kemaletin pashain. Sara tashmë është sërish pjesë e grupit për të rrëzuar nga froni sulltanin. A do të arrijë Hiremi të marrë bllokun e vëllait të Ahsenit? Çfarë...
 • KRYEQYTETI – ABDULHAMID – EPISODI 34

  Mahmud pashai sërish ja del mbanë të hiqet si viktimë e kundërshtarëve. A do të arrijë Omeri të kapë Hiremin? Fëmijet janë bërë gati për transportimin e bombave në shkollë. Çfarë ka ndodhur me Ahsenin? Çfare po ndodh me Osman pashain? A ka dyshime për të sulltan Abdulhamidi?...
 • KRYEQYTETI – ABDULHAMID – EPISODI 33

  Vazhdon lufta e ftohtë mes dy sulltaneshave për martesen e djemve të tyre. Një bombë është vendosur për eleminimin e dikujt… Hiremi vazhdon planin e tij për trasportin e bombave me anë të fëmijeve. A do të arrijë Sabahatini të përdorë për trazira kufomen e vëllait të Ahsen? Një...
 • KRYEQYTETI – ABDULHAMID – EPISODI 32

  A do të arrijë sulltaneshë Fatma të bindë sulltanin për martesen e Abdylkadirit? Cili është mesazhi i rradhës i Hiremit për Abdulhamidin? Hatixhe vendos të ndrydhë ndjenjat e saj ndaj Kemaletin pashait. Cila është arsyeja? Sulltaneshë Naime merr një leter dashurie… Një letër mesazh vjen në saraje. Cili pasha...
Emisione